Az időjárás változása miatt különösen fontos, hogy megfelelően felkészítsük gépeinket! Többek között ebben nyújt segítséget az AXIÁL Alkatrész Akció kiadványa!

Ütvefúrók, sarokcsiszolók, vágó-csiszoló szettek is megtalálhatók a kiadványban, melyben a hegesztési munkák elvégzéséhez is segítséget kínálnak a hegesztő inverterek és fejpajzsok kiváló minőségű választéka révén.

Kertészeti és erdészeti termékek széles kínálatával áll a Partnerei rendelkezésére, további információkkal kapcsolatban érdeklődjön az AXIÁL Kft. értékesítő kollégáinál.

Felkészült az őszi betakarításra?

A gumihevederes járószerkezetekkel az AXIÁL Kft. olyan megoldást kínál Önnek, amely az extrém időjárási körülmények mellett is alkalmas az őszi betakarítási munkák hatékony elvégzésére. Kínálatukban több európai és tengeren túli gyártó termékét is megtalálja különböző minőségben és szélességben, minden géptípusra.

Függesztőkar felújítás!

A több éves tapasztalatok alapján az AXIÁL Kft. arra kéri partnereit, hogy ne várják meg a függesztőkarok felújításával a gépi munka megkezdésének idejét, hanem az aktuális mezőgazdasági munka szempontjából (pl. talajmunkák, szántás stb.) „holt" szezonban juttassák el a felújításra szánt függesztőkarokat, így mire a gépi munkát meg kell kezdeni, rendelkezésükre áll a tökéletesen működő gépkapcsolat.

Ag Leader rendszerbővítési AKCIÓ!

Már Ag Leader felhasználó? Van automata kormányzási rendszere, de bővíteni szeretné munkagépvezérléssel vagy előkészítené több erőgépét is, hogy precíziós gazdálkodását kiegészítse? Bármilyen géptípusról legyen szó, megoldást kínálnak a fejlesztésére!

Kattintson a képre és töltse le a teljes kiadványt!