Létezik a 2,8 méteres hasmagasság – nem történt elírás! Egy önjáró permetezőgép tudja ezt jelenleg a piacon, amely nem más, mint a Mazzotti ALLCROP az AgroTipp Kft. kínálatában. Ahogyan a neve is árulkodik róla, minden növénykultúrában kíméletesen dolgozik ez a gép – legyen szó csemegekukoricáról vagy más szántóföldi vagy kertészeti kultúráról.

Nyugodtan higgyen a szemének!

Az ALL CROP 3180 a tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik az alacsony vagy az akár magas növésű növénykultúrát nagymértékű pontossággal és hatékonysággal akarják permetezni.

Ez a Mazzotti ALL CROP Nagykőrös határában teljesít szolgálatot – fotó: Agroinform.hu

Technikai paraméterek:

  • 280 cm-es hasmagasság
  • 3200 liter (2X1600 liter) permetlétartály
  • 50 – 480 cm közötti keretmagasság-állítás
  • BRAVO 400S monitor
  • 21 m keretszélesség (28 m-ig)

fotó: mazzottipermetezo.hu

Ezek a tulajdonságok teszik az ALL CROP 3180-at versenytárs nélküli, egyedülálló önjáró permetezőgéppé.

A Mazzotti ALL CROP tervezésekor elsődleges cél volt a megbízhatóság és a teljesítmény garantálása a lehető legmagasabb szinten – minden munkakörülmény között!

A robusztus váz rendkívül hatékony korrózióvédelmen esik át a gyártás során.

A munkavégzés és a vonulás pontos és biztonságos – fotó: Agroinform.hu

A nagyon alacsony magasságban a két híd közé helyezett tartályok kivételes stabilitást eredményeznek a gépnek munkavégzés közben is. A rozsdamentes acélból készült permetlétartályok korróziómentességet garantálnak a vegyszerekkel és az időjárási viszontagságokkal szemben.

A hidraulikus rugózás kialakításában több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Mazzotti gyár. Ezt a technológiát az ALL CROP esetében kerekenként független rugózás formájában alkalmazták. Ezek következtében a munkavégzés és a vonulás pontos és biztonságos. A gép munkasebessége alacsony növénykultúrában 15 km/h is lehet.

A Mazzotti ALL CROP megalkotásakor különös figyelmet szenteltek a burkolatok kialakítására, amelyek sérülésmentes munkát biztosítanak a legérzékenyebb kultúrákban is.

Az ALL CROP Ti-M típusú, rácsos szerkezetű 21 és 28 méteres hosszúság közötti szórókerettel – légzsákos vagy légzsák nélküli rendszerrel rendelkezik. A Ci-F típus 32 méteres hosszúsággal rendelhető.

További információkért forduljon bizalommal az Agro-Tipp Kft. szakembereihez.

Látogasson el Ön is az AGROmashEXPO és AgrárgépShow rendezvényre, ahol az Agro-Tipp Kft. standján megtekintheti a Mazzotti önjáró permetezőgépeket is.