A ZFW Hortiservice Kft. megalakulása óta a szermaradékmentes technológiák elkötelezett híve és kizárólag ennek megfelelő kockázatmentes tápanyag visszapótlási és növényvédelmi technológiákat alkalmaz, amelynek része a BOUNDARY termék is.

Az Ivermectin jelenlétét a NÉBIH vizsgálatát követően folyamatosan – a gyártóval együttműködve - akkreditált laboratóriumok (Magyaroszágon, Németországban és Olaszországban is) vizsgálják és ezek a laborvizsgálatok az Ivermektin jelenlétét nem igazolták vissza, amelyről az akkreditált vizsgálati eredmények rendelkezésre állnak.
Ezen akkreditált laboratóriumi vizsgálatok alapján megállapítást nyert, hogy a BOUNDARY az engedélyokiratnak megfelelő minőségű és a termék a kifogásolt szennyeződéstől mentes.

Termesztői visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy a BOUNDARY kimagasló hatásfokú termésnövelő készítmény, amely megerősíti a növény saját védekező rendszerét és semmilyen szintetikus, egészségre és környezetre káros adalékot nem tartalmaz.

ZFW Hortiservice Kft. mint a kertészeti és szántóföldi termesztés kockázatmentes technológiáinak elkötelezettje a jövőben is azon dolgozik, hogy az alkalmazott technológiai elemek semmiféle veszélyt ne jelentsenek a termesztőre, a fogyasztóra és a környezetre.

Laboreredmények:
Boundary SW Ivermectin I.
Boundary SW Ivermectin II.
Boundary SW Ivermectin III.
Boundary SW Ivermectin IV.
Boundary SW Ivermectin V.
Boundary SW Ivermectin VI.