A Powered Kft. MEZŐDEPO üzletága a szőlőskertek és a gyümölcsösök specialistája. Fő céljuk, hogy a növénytermesztőket kiváló minőségű gépekkel szolgálják ki. A 2019-es AGROmashEXPO-ra Carraro erőgépekkel, Campagnola elektromos és pneumatikus kéziszerszámokkal, Arrizza talajmunkáló és BMV zöldmegmunkáló adapterekkel, illetve Maschio Gaspardo permetezőkkel érkeztek.

A helyszínen az érdeklődők megismerhették a 60 éves szakmai múlttal rendelkező észak-olasz Campagnola termékeit, amelyeket a helyszínen ki is próbálhattak az érdeklődők. A cég piacvezető az elektromos és pneumatikus kézi művelő- és betakarító eszközök gyártásában.

A Campagnola kulcsszava a megalapítástól a kutatás és a fejlesztés volt, így kínálatuk megfelel minden környezeti előírásnak, és profi megoldásokat nyújt az ültetvénygazdának.

Campagnola

A Campagnola piacvezető az elektromos és pneumatikus kézi művelő- és betakarító eszközök gyártásában

A Powered Kft. bemutatta a BMV társaság remekeit is. Az olasz családi vállalkozás főként specializált mezőgazdasági zöldadapterek tervezésével és gyártásával foglalkozik. A látogatók megcsodálhatták az Arrizza márkával fémjelzett, robusztus, megbízható, de könnyen használható talajmunkáló adaptereket is, melyek találkoznak a hazai és nemzetközi piacokon szereplő szőlősgazdák igényeivel.

Carraro

A Carraro két kiváló ültetvénytraktorát hozta el a cég, a Frutteto-t és a Vigneto-t

A standon felsorakoztak a Maschio Gaspardo permetezői is, és ha szőlő és gyümölcsös, akkor természetesen nem maradhatnak ki a traktorok sem! A Powered az olasz Carraro cégcsoport két kiváló erőgépét, a Frutteto-t és a Vigneto-t hozta el az AGROmash Kiállításra. Erőgépeik ütőkártyája a hidraulika-rendszer, melynek hatékonyságát négyszekciós elektrohidraulikus vezérlőtömbbel, az új Deport-technológiával növelik. A traktorok károsanyag-kibocsátása minimális, a kompakt és erős motorok pedig még nagyobb teljesítményre képesek, így garantált, hogy a gazdák legmegbízhatóbb társai lesznek az ültetvényeken.