A világ vezető agrárcégeként a Syngenta célul tűzte ki, hogy minőségi szolgáltatásokkal álljon partnerei rendelkezésére. Hazánkban 2005-ben indította el online szőlőbetegség-előrejelző rendszerét, amely elsőként a Szekszárdi borvidék szőlőtermelői számára nyújtott megbízható információkat az időjárással, várható betegségekkel kapcsolatban. Az évek folyamán egyre több szakember látta meg a rendszer előnyeit, így az folyamatos bővítéseken, fejlesztésen esett át. Mára már több mint 40 meteorológiai állomás adataira alapozott, részletes előrejelzéseket biztosítunk partnereink részére.

Az előrejelzések készítői független növényvédelmi szakmérnökök, akik megadott szempontok szerint, pontos vizsgálatokra alapozva készítik el hétről-hétre a Syngenta betegség-előrejelzéseit.

Az előrejelzések megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy már több, mint 5000 felhasználó  regisztrált a www.syngenta.hu oldalon, hogy első kézből olvashatják összefoglalóinkat. Az elemzések szakmai, széleskörű információkkal, gyakorlati tanácsokkal támogatják a szőlészek mindennapi munkáját.

Regisztráljon a friss, részletes előrejelzésekért, hiszen a sikeres szőlővédelem alapja az okszerű növényvédelem!

  • A Syngenta hetente frissülő előrejelzésével tudatosan felkészülhet a szőlőbetegségek megjelenésére.
  • Fényképes összefoglalókkal tesszük könnyebbé a kártevők és kórokozók felismerését
  • Több, mint 40 meteorológiai állomás adatai és helyi szakemberek biztosítják az előrejelzések megbízhatóságát és helyspecifikusságát