A MagyarBrands program a hazánkban forgalomban lévő és itt gyártott termékek-márkák minősítésének egyik legelismertebb és legrangosabb rendszere. Több körön át széleskörű szakmai zsűri értékeli a pályázó céget és a nevezett márkát.

A objektív pontozásos értékelő rendszer végén minden versenyző márka kap egy összesített pontszámot, amelyből kialakul egy sorrend. A 100 legmagasabb pontszámot elért üzleti márka kapja meg a MagyarBrands elismerést.

Nagy öröm és büszkeség az AGRO.bio Hungary Kft. számára, hogy a BactoFil márka is megkapta a MagyarBrands elismerést és bekerült a 100 MagyarBrands üzleti márka közé. Az erről szóló hír a döntést követően megjelent a sajtóban, hiszen a Superbrands - MagyarBrands program szervezői fontosnak tartják, hogy a fogyasztók és a szakmai minél előbb értesüljön erről. A BactoFil márka MagyarBrand elismerését tanúsító oklevél átadása november 6-án történt.

A fenti képen középen Márton Balázs, az AGRO.bio Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, amint átveszi a tanúsítványt Kövesdi Györgytől, a Superbrands - MagyarBrands program key account menedzserétől (jobbra). Baloldalt Daoda Zoltán, az AGRO.bio Hungary Kft. szakmai igazgatója.

Ez az elismerés méltóképp igazolja, vissza az AGRO.bio Hungary Kft., a fenntartható mezőgazdaság szolgálatában és BactoFil márkaépítésben töltött első 12 évének sikerét.