A Royal-Kert Kft. új mérföldkőhöz érkezett, amikor elindította ZÖLD JÁRMŰ üzletágát, amely 100%-ban elektromos járművek forgalmazásával foglalkozik. Dióssy Péter üzletágvezetővel beszélgettünk a környezetbarát gépekről és a veszprémi székhelyű cég zöldszemléletű csapatának küldetéséről.

"Amikor a Royal-Kert Kft. vezetői megalkották a "Zölden minden jobb!" szlogent, akkor nem csak egy jól csengő, divatos reklámszöveget találtak ki, hanem komoly célok érdekében teljes szemléletmódváltást hoztak a vállalat életébe. Az új kollégák – így én is – ennek a környezettudatos, jövőbe tekintő szellemnek a szolgálatában kerültünk a Royal Kert Kft.-hez, így nagyon gyorsan összekovácsolódott a csapatunk. A kezdetektől egy irányba haladunk és hatékonyan tudunk dolgozni a zöldebb, egészségesebb, tisztább környezetünk érdekében.

pick-up

A Royal-Kert Kft. ZÖLD JÁRMŰ üzletága 100%-ban elektromos járművek forgalmazásával foglalkozik.

Az Esagono 100%-ban elektromos meghajtású, olasz gyártású járművek nagyon hasznosak lehetnek önkormányzati és mezőgazdasági célokra egyaránt. Ahogyan azt a Royal-Kert Kft. partnerei már megszokhatták, társaságunk igyekszik kiválasztani a vásárlók számára a piacon létező legjobb ár-érték arányú termékeket. Jó hírünk a zöld-szemléletű felhasználók számára, hogy

az Esagono olasz elektromos járművek is kiemelkedően jó ár-érték arány mellett érhetők el.

Első körben az Esagono pick-up járművek sokoldalú kihasználhatóságát mutatjuk be a nagyközönség számára egy rövid kisfilm formájában, amelyet a Royal-Kert Kft. veszprémi telephelyén forgattunk."

Az Esagono pick-upok többféle felépítménnyel rendelhetők és számos alap és opcionális kiegészítő segíti a felhasználókat a járművek sokoldalú, gazdaságos üzemeltetésében.

A billenőplatós felépítménytől az egyszerű, ponyvás, rakteres kivitelen át, egészen a zárt, hűtődöbozos változatig több, mint 20 különböző konfgurációt kínál az Esagono könyezettudatos fejlesztőcsapata. A felépítmények között megtalálható még hulladékgyűjtő konténer – akár tömörítő funkcióval – de a gyártó kínálalában szerepel egy 7 személy szállítására alkalmas kisbusz is.

Az olasz vállalat kivételes rugalmasságának és vevőbarát szemléletének köszönhetően a megrendelők egyedi elképzeléseit is szívesen megvalósítják. Mindezen előnyöknek köszönhetően az Esagono elektromos járművek nem csak a környezetet kímélik, de tökéletesen illeszkednek az adott munka elvégzéséhez és a vállalkozás profiljához is.

Az Esagono pick-upok a 100%-os elektromos üzemmódnak köszönhetően alacsony zajszint és zéró károsanyag-kibocsátás mellett használhatók. A Royal-Kert Kft. munkatársai ezeket a járműveket levizsgáztatva és zöld rendszámmal ellátva adják át az új tulajdonosoknak és igény esetén az elektromos járművekhez az állami támogatás ügyintézését is lebonyolítják partnereik számára.

pick up

Az Esagono pick-upok alacsony zajszint és zéró károsanyag-kibocsátás mellett használhatók.

Az elektromos járműveknél a legfontosabb szempontok a tölthetőség, illetve az üzemidő.

Az Esagono pick-up-ok akkumulátorát 8 óra alatt lehet feltölteni és kb. 80-90 kilométert lehet megtenni egy feltöltéssel. Lítium-ion akkumulátoros változatban a járművek hatótávolsága akár 150 km is lehet és a megfelelő külső töltővel 4-5 óra alatt teljesen feltölthetők.

Az egyedi igények megvalósítása mellett a jármű további előnye a versenytársakkal szemben, hogy az alváz különleges kivitelének és burkolatának köszönhetően magasnyomású mosóval is tisztítható – ami nagy előnynek számít mezőgazdasági-, valamint egyéb terepen történő felhasználás esetén.

A jármű keskeny kialakításának és a 100%-os elektromos üzemmódnak köszönhetően az eszköz olyan zárt csarnokokban is használható, ahol egy hagyományos, égésterméket kibocsátó gépjármű nem dolgozhat.

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott összes elektromos járműre igaz, hogy ezek kis karbantartásigényű és olcsón üzemeltethető eszközök.

A veszprémi cég 24 hónap garanciát vállal a pick-upra, ami kedvező áron további 1 évre kiterjeszthető. Gyors szervizháttérrel, illetve teljes körű alkatrész-utánpótlással készül az elektromos gépek kiszolgálására.

elektromos jármű

Az összes elektromos Esagono járművet kis karbantartásigény és alacsony üzemeltetési költség jellemez.

Mi mindenre használhatók az elektromos járművek a mezőgazdaságban?

A felhasználási területeknek természetesen csak a fantázia szabhat határt, de a kreatív és környezettudatos gondolkodás beindításának kedvéért adunk pár tippet:

– Eszközhordozónak kiváló állattartó telepekre, kertészetekbe, gyümölcsösbe, szőlőbe.

– Telepen belül történő közlekedésre remek megoldás.

– Több telephely esetén a telepek közötti közlekedésre is alkalmas.

– A dolgozók munkába, vagy haza történő szállítására a hétszemélyes kisbusz változat gazdaságos megoldás.

– Vadásztársaságok számára csendes, strapabíró jármű a vadászok szállítására, vagy az elejtett vad behozására.

Létesítmény-üzemeltetésben, rövid távú áruszállításra és területen belüli karbantartási és fenntartási munkák ellátására kiválóan használható.

Az Esagono pick-upok sokoldalúan használhatóak és hosszú élettartamúak – megszolgálják az árukat.

Az olasz Esagono pick-upok nem az egyedüli elektromos járművek a Royal-Kert Kft. palettáján. Dióssy Péter üzletágvezetőt kérdeztük a kommunális célú elektromos eszközökről.

"Elektromos seprőgépekkel is foglalkozunk, amelyek – az Esagono pick-upokhoz hasonlóan – mindent tudnak, amit a XXI. század felhasználói megkívánnak. Ezek az eszközök is alacsony zajkibocsájtásúak, takarékosak és gazdaságosan üzemeltethetők a dízel változathoz képest – és nem utolsó sorban nagyon hosszú élettartamra számíthatnak azok, akik beruháznak egy ilyen járműbe" – hangsúlyozta Dióssy Péter, aki azt is elárulta, hogy 2020. tavaszától elektromos robogók országos forgalmazását is tervezik (A ROYALKERT telephelyén mi már láttuk is ezeket a szuper járgányokat. – a szerk.)

A Royal-Kert Kft. ZÖLD JÁRMŰ üzletága büszkén kínálja a környezettudatos és fenntartható életmódot szolgáló, 100%-ban elektromos meghajtású járműveket és az ehhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatást.

A társaság hitvallása mindannyiunk közös érdekét szolgálja, hiszen "Zölden minden jobb!"

A ROYALKERT hamarosan új honlappal várja az érdeklődőket. Addig a zöld járművekről alapinformációk a www.elektromosan.hu oldalon érhetőek el. Érdeklődés esetét forduljanak bizalommal Dióssy Péterhez a jarmu@royalkert.hu email címen, vagy a +36/20/378-8235-as telefonszámon.