Megnyitotta kapuit a 34. Bábolnai Gazdanapok kiállítás. Az Agroinform most is ott van a helyszínen, hogy felvételeken keresztül ízelítőt adjon a standokon zajló életből, a programokból és a kiállítók újdonságaiból. Tarts velünk!

Cikkünk folyamatosan frissül a beérkező videókkal!

A rendezvény szeptember 9-11. várja az érdeklődőket.

A program nem csak az agrárszakma szereplőinek érdekes, a szervezők és a rendezők, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok és a Magyar Mezőgazdaság Kft. mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a program teljes családok számára is izgalmas legyen.

Hogy milyen a hangulat és milyen kiállítók látogattak ki az eseményre, az kiderül az Agroinform videóiból:

Az első stand, amelyet bemutatunk, az FMC-é. Fazekas Károly, kereskedelmi igazgató beszél az új lehetőségekről kis kultúrák növényvédelmében is:

A VulcanAgro csapatát is meglátogattuk. Alábbi videónkban az aktuális témáról hallhatsz, arról, hogy a klímaváltozás mennyire sürgeti a talajjavítást, és hogyan tudunk megoldást találni:

A 30 éves Cont-Eco Kft. kerítéstechnológiai cégnél a vadkármentesítés, vadkerítés állt a fókuszban:

A most következő bemutatkozó stand az AGRI CS Magyarország Kft-é. A kereskedelmi igazgató mutatja be a felsorakozott munkagépeket, köztük egy veterán szépséget is:

Az RWA Magyarország Kft-nél a vetőmagtól a növényvédő szereken át a gázolajig mindent megtalálsz:

A második napon elsőként az ABZ Drone standját látogattuk meg és mutatjuk be neked:

Ha pedig napelemtelepítésben, napelem pályázati úton történő finanszírozásában gondolkodsz, a GreenSys standján készült besziélgetésünket érdemes megnézned:

Aki ellátogat(ott) a rendezvényre, a Deutz-Fahr-nél ilyen traktorokkal is találkozhatott:

A Farkas Szerviztechnika Kft. standján üzemanyag- és nitrosoltartályokkal ismerkedhettek meg a látogatók: