permetező

Az Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép a 40 méteres keretnél is precíz permetelosztás és területkövetést tesz lehetővé

Az Amazone Pantera 4504 újdonságai

Az Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgépen megnövelték a területi kijuttatási teljesítményt, a gép bal oldalán, a burkolat alatt helyezték el a teljes kezelőegységet (SmartCenter-t), valamint a 60 literes öblítőtartályt is, amely átöblítése is hatékonyabb lett.

Az önjáró permetezőgép jobb oldalán az AR kettős dugattyúmembrános, 520 liter/perc kapacitású szivattyú kapott helyet, amely biztosítja a csendes működést átöblítéskor, és a maximális szívóteljesítménye eléri a 700 liter/perc értéket. Ráadásul könnyen hozzáférhető.

Személyre szabott kezelőegység

Az önjáró permetezőgép kezelőegysége, a SmartCenter minden ügyféligény számára ideális megoldás: az egyszerű Komfort-csomagtól, a TwinTerminal 3.0-mal, a maximális kezelési komfortot nyújtó, Komfort-csomag Plusz-szal bezárólag.

A rendszer kezelését, beállítását már a TwinTerminal 7.0 könnyíti meg, a hozzátartozó multifunkciós, az önjáró permetezőgép szinte minden munkafolyamatát irányító érintőképernyőn keresztül. A funkcióválasztással együtt, a permetezési művelet teljesen automatikusan kerül beállításra. Mind a permetszertartály, mind az öblítőtartály mindig a kívánt szintig kerülnek feltöltésre.

Az automatikus tisztítóprogram egyetlen gombnyomással indítható.

permetező

Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép

Permetezési hatékonyság

A minél nagyobb terület művelését, a növényvédelem feladatainak elvégzését az Amazone Pantera maximum 290 literes üzemanyagtartálya és 20 literes AdBlue tartálya teszi lehetővé.

Az új önjáró permetezőgép AmaDrive 7.0 belső terminálját a kartámaszba építették be. A színes, 7 collos LCD műszerfalon a gép üzemelési adatai személyre szabhatóan jelentíthetők meg.

Az ISOBUS-hoz csatlakozó 8 collos AmaTron 4 és a 12,1 collos AmaPad 2 is szerepel a kínálatban. Mindkettő Multitouch színes érintőképernyővel rendelkezik. A praktikus MiniView nézet még inkább megkönnyíti a kezelést és teljes mértékben megfelel a precíziós gazdálkodás követelményeinek.

permetező

A ContourControl és SwingStop a 40 méteres keretnél is precíz permetelosztás és területkövetést tesz lehetővé

Az Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép munkaszélessége 40 méter, az aktív szórókeretvezérlés a ContourControl és az aktív dinamikus lengéscsökkentés, a SwingStop a legjobb megoldás.

A ContourControl-lal lehetséges célterületeket mindig precízen követni, a sarkokat és csökkenő területeket is. A ContourControl a szórókeret függőleges megvezetését és permetelosztását biztosítja, a SwingStop a vízszintes irányú, egyenletes eloszlást segíti. A gyors és precíz munkahidraulika nagyobb munkasebességet tesz lehetővé, miközben az egyedi szórófej-vezérlés, az AmaSelect maximális precizitással dolgozik.