Az ÉFK összefoglaló táblázata itt érhető el. A meghirdetés előtt álló pályázatok a következők:

A „Mezőgazdasági termelők EU-s és nemzeti minőségrendszerhez történő csatlakozásának támogatása” (VP3-3.1.1-19) című pályázat segítséget nyújt a termelőknek, hogy a termékeiket biztosabban tudják beépíteni az élelmiszerláncba. A minőségrendszerekben előállított termékek elismertebbek lesznek a piacon a magasabb hozzáadott értéknek és a minőségnek köszönhetően. A pályázatot 2019. 07. 04-én társadalmai egyeztetésre írták ki.

A „Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” (VP3-4.2.1-4.2.2-19) című pályázatban a REL együttműködési csoportok mezőgazdasági termelő tagjai élelmiszeripari és borászati fejlesztéseket hajthatnak végre. A beszerzésre kerülő eszközökkel magasabb minőségű, speciális igényeket kielégítő termékeket is lehetőségük lesz előállítani. A pályázatot 2019-07-17-én társadalmi egyeztetésre írták ki.

„A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat működését szolgáló Technikai Segítségnyújtás Projekt” (VP-20.5-19) című pályázatban hozzájárulnak a vidéki térségek felzárkóztatásához, a helyi és nemzetközi kapcsolatok kiépítéséhez. Az Európai Vidékfejlesztési Hálózatban együttműködő 27 tagország megismeri a magyar fejlesztési eredményeket és a nemzeti érdekeket.

A beruházási pályázatok megvalósításával kapcsolatos kérdéseket a nemeth.balint@nak.hu címre lehet továbbítani.