Kevesebb, mint két hét van hátra a PREGA 2018 – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállításig. A február 21-én megrendezendő konferenciára már csak néhány szabad hely maradt, ha eddig nem regisztrált, már ne halogassa tovább! Ráadásul ha most regisztrál, még kedvezményes áron veheti meg a jegyét.

Jelntkezzen a legnagyobb hazai precíziós konferenciára a prega.hu oldalon!

A konferencia részletes programja elérhető ide kattintva.

Miért kihagyhatatlan?

• Megtudhatja, hogyan csökkentheti a termelési költségeket és optimalizálhatja az emberi, technológiai és természeti erőforrások felhasználását.

• A legújabb agrárdigitalizációs megoldásokat hazai, illetve nemzetközi piacok példáin keresztül ismerheti meg.

• Lehetősége lesz az újdonságokat bemutató cégekkel való gyors és közvetlen kapcsolatfelvételre.

• Több, mint 90 elismert szakember előadásának segítségével olyan megoldásokat láthat, amelyek nem csak Magyarországon, hanem világviszonylatban is újnak számítanak.

• Közel 45 szakmai kiállító standját, ajánlatait ismerheti meg.

PREGA

Regisztráljon kedvezményes áron a PREGA 2018-ra! – fotó: Agroinform.hu

A PREGA-t idén is tudományos konferencia előzi meg, február 20-án kerül sor a PREGA SCIENCE – Precíziós Gazdálkodási Tudományos Konferenciára, ahol a gyakorlati felhasználók mellett a tudományos élet képviselői is tapasztalatot cserélhetnek, ez alkalommal angol nyelven. A PREGA SCIENCE részletes programja és a regisztráció ezen a linken keresztül érhető el.

A konferencián előad a Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Szövetség (ISPA) elnöke és titkára is:

Nicolas Tremblay, a Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöke, az Agriculture and Agri-Food Canada kutatója a Nitrogénellátottság – A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF címmel tart előadást.

Viacheslav Adamchuk, a Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Egyesület titkára, a McGill Egyetem Bioresource Kutatóegységének egyetemi docense, a Nebraska-Lincoln Egyetem Biológiai Rendszerek Kutatóegységének adjunktusa a precíziós gazdálkodás rendszerszerű megközelítéséről ad elő.

A PREGA Konferencia szervezői: Agroinform.hu, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Agrármarketing Centrum.

Vegyen részt az ország legnagyobb precíziós gazdálkodási konferenciáján! 
Regisztráljon a prega.hu oldalon!

PREGA

Kiállítók:

Agrármarketing Centrum, AGRO AIM Hungária Kft., Agrofil-SZMI Kft., Agromatic Automatizálási Kft., AgroVIR Kft., AXIÁL Kft., BIOMIN Magyarország Kft, Carmeuse Hungária Kft., Digitroll Kft., Duplitec Kft., Eflotta Járműkövetés Kft., Envirosense Hungary Kft., Esri Magyarország Kft., Eurofins Agroscience Services Kft., Farmcenter Kft., FarmFacts Hungary Kft., Farmgép Fejlesztő és Gépgyártó Kft., Fábián Kft., Gép-Rent Kft., Haifa Csoport, HL-LAB Környezetvédelmi és Talajvizsgáló Laboratórium, Holstein Genetika Kft., HRP Europe Kft., Hungrana Kft., Invitech Megoldások Zrt., Készenlét Zrt., KITE Zrt., Kuhn Center Magyarország Kft, K.U.L.T. naio robotok, MagGrow, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Okosfarm, Optimetriq Kft, Pannonia Ethanol Zrt., Phylazonit Kft., Sz-Agro 2007 Kft., Seed-Imex Kft., Starcz Kft., T-SYSTEMS Magyarország Zrt., Takarék Csoport, Tomelilla Kft., UNICAL képviselet, Väderstad Kft., VALKON 2007 Kft.