Időpont: 2021. május 18. 14:00-16:00
Helyszín: Zoom

Az online konferencia előadói:

14:05-14:15 Köszöntő

Dr. Bognár Lajos, élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár

14:20-14:30 Miért kezdenek hazai vállalkozások kampányba a pandémia idején?

Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője

14:30-14:35 kérdés - válasz

14:35-14:45 Miért kezd saját húsüzemet működtetni egy kereskedelmi lánc?

Horváth Ferenc, a SPAR Magyarország élelmiszeripari cégvezetője

14:45-14:50 kérdés - válasz

14:50-15:00 Miért fogott vegán termékek gyártásába Magyarország egyik legrégebbi húsipari cége?

Szappanos Péter, a Pápai Hús Kft. ügyvezetője

15:00-15:05 kérdés - válasz

15:05-15:15 Hogyan válik klímasemlegessé egy európai gyümölcslégyártó?

Szász-Bognár Emese, a SIÓ-ECKES Kft. kommunikációs és média managere

15:15-15:20 kérdés - válasz

15:20-15:30 Miért éleszti újjá Magyarországon egy haszonnövény termesztését a söripari világcég?

Ludvig Orsolya Stefanie, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatokért felelős vezetője

15:30-15:35 kérdés – válasz

A prezentációkat kerekasztal-beszélgetés követi az előadókkal (Heineken, Pápai Hús, SIÓ-ECKES, SPAR).

Az alábbi Zoom linkre kattintva tud csatlakozni a konferenciához:
https://zoom.us/j/93588472218
Meeting ID: 935 8847 2218

Kérjük az eseményen való részvételi szándékát, regisztrációját az nora.urban@knkpr.hu email címen május 17-ig jelezze! A regisztrálók az esemény előtt további technikai információkat kapnak.