Időpont: 2021. január 12–13.
Helyszín: Aquaworld Hotel Resort, Budapest

Nézd friss szemmel, hogyan tudsz többet kihozni kevesebből!
Az igazi, téli konferenciaszezonban megvalósuló esemény kiváló alkalom arra, hogy a most még zajló, kihívásokkal teli 2020-as gazdasági évet összegezzük, értékeljük és megosszuk a tapasztalatokat. Az Agroinform mindent megtesz azért, hogy a következő PREGA-t is minden igényt kielégítő módon rendezze meg – az aktuális járványhelyzethez alkalmazkodva.

Mi az, ami változatlan 2021-ben is az ország egyik legismertebb agrárkonferenciájában?

• Középpontban a szakma: gyakorlati tapasztalatokat átadó előadás felkészült szakemberektől, akik évek óta foglalkoznak a precíziós gazdálkodással.

• Networking: egyedülálló kapcsolatépítési lehetőség a precíziósan már gazdálkodókkal, érdeklődő agrárvállalkozókkal, szolgáltatókkal – mi segítünk, hogy a konferencián a spontán kapcsolatteremtési lehetőségeken túl minél több új szakmabelivel ismerkedjen meg.

• Élmény: Közép-Európa egyik legnagyobb wellnesskomplexumában található az exkluzív konferenciahelyszín, amely könnyen megközelíthető az ország bármely pontjáról.

Prega

A PREGA Konferencia kiváló alkalom arra, hogy a most még zajló 2019-es gazdasági évet összegezzük, értékeljük és megosszuk a tapasztalatokat.