Időpont: 2017. október 24-26.
Helyszín: Budapesti Kongresszusi Központ

Az ENSZ és a WTO közös szervezete, a Nemzetközi Kereskedelmi Központ (International Trade Centre ITC) a Külgazdasági és Külügyminisztérium közreműködésével Budapesten rendezi meg a 17. Exportfejlesztési Világfórumot (World Export Development Forum WEDF) 2017. október 24-26. között, melynek fókuszában idén az agrár- és élelmiszeripar, valamint a kapcsolódó technológiai megoldások exportlehetőségei állnak.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és az International Trade Centre szervezésében több száz üzleti tárgyalást folytathatnak le magyar cégek potenciális nemzetközi üzleti partnerekkel, közigazgatási döntéshozókkal, kamarai vezetőkkel, szövetkezeti igazgatókkal. Szeptember 29-ig várják a vállalkozások regisztrációját.

Az esemény kiváló lehetőséget nyújt konkrét üzleti együttműködések kialakítására

A konferencia két pillérre épül. Panelbeszélgetések keretében miniszterek, állami vezetők, sikeres nagyvállalati igazgatók, külkereskedelmi szakemberek vitatják meg többek az exportőrök előtt álló kihívásokat, a fejlesztési lehetőségeket, a legújabb technológiák adaptálhatóságát, az innováció szerepét, a digitális kereskedelem kiterjesztésének lehetőségét.

rendezvény

Ezen túlmenően a Magyar Nemzeti Kereskedőház és az International Trade Centre az eseményhez kapcsolódóan kétoldalú üzleti tárgyalásokat szervez a hazai, jellemzően agráripari vállalkozások számára, mely globális bemutatkozási lehetőséget biztosít, és kiváló alkalmat teremt külföldi cégekkel, döntéshozókkal, szövetkezeti igazgatókkal, kamarai vezetőkkel való kapcsolatépítésre és konkrét üzleti együttműködések kialakítására.

„A világ egyik legjelentősebb kereskedelmi konferenciájának ad otthont Budapest, mely kiválóan példázza a hazai agráripar és a szegmensben tevékenykedő cégek fejlettségét, elismertségét. Az eseményt kiemelt érdeklődés övezi, számos külföldi állami vezető, diplomata és vállalatok képviselői érkeznek hazánkba, éppen ezért kézenfekvő számunkra, hogy lehetőséget biztosítunk a hazai agráripar cégei számára konkrét üzleti tárgyalások lefolytatására. Rengeteg cégregisztrációt fogadtunk már eddig is, de továbbra is várjuk a jelentkezéseket” – fogalmazott Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Az eseményre szeptember 29-ig regisztrálhatnak a cégek a WEDF2017@tradehouse.hu e-mail címen.

További részletek itt találhatóak.