Jöjjön el az országjáró Müthing DemoTOUR-ra, ahol megnézheti, hogy a Müthing mulcsozók milyen hatékonyan aprítják és terítik szét még a legmakacsabb szármaradványokat is. A Müthing szárzúzó-mulcsozó technológia alkalmazásával sokkal egyszerűbb az őszi magágykészítés, akár kukorica után is.

Időpont: 2016 október 12.
Helyszín: Rétalap, Kanyó András (Mezőörs és Rétalap összekötő út mellett) GPS: 47.59089, 17.90691

Güttler

A bemutatón résztvevő gépek:

MU-M VARIO 300 – 3 méteres szárzúzó, 2016-os modell bemutatása
MU-W 160 –1,6 méteres szárzúzó, szőlő- és gyümölcskertészetek számára
MU-PRO 300 – 3 méteres szárzúzó, nagyobb növény és szármaradványok aprítására
MU-L/S 250 – 2,5 méteres, hátsó függesztett rézsüzúzó
MU-Farmer 330 – 3,3 méteres mulcsozó, nagy növény és szármaradványok aprítására 
Moreni KRONOS 3000 ÉS 4000 GÜTTLER HENGERREL – 3 és 4 méteres forgóborona

a dupla spirálrotorral energiát takaríthat meg
az energiaelnyelő szerszámrögzítés miatt a törések száma rendkívül alacsony
a gép nem húzza össze a zúzalékot, az egyedi aprítás és szártömeg elvezetés miatt
a szabadalmaztatott állókéseknek köszönhetően jobb és hatékonyabb a szárzúzás.

Güttler

Müthing szárzúzók – kiváló hatásfok a szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően

A Müthing márkanév már nagyon jól cseng Nyugat-Európában, hiszen az ottani gazdálkodók többsége használja ezeket a szárzúzókat a szántóföldi növénytermesztésben, illetve utak-, parkok gondozására. Magyarországon most a Güttler Kft. támogatásában juthatnak hozzá a gazdálkodók ezekhez a gépekhez. A Müthing termékkínálata ebben a szegmensben meglehetősen széles, hiszen az egészen kicsi kerti traktoroktól a nagy szántóföldi 300 lóerős traktorokig minden erőgéphez találunk optimális szárzúzót.

Miért a Müthing?

Azért épp a Müthing termékeire esett a választás, mert a konkurens gépekhez képest jóval több szabadalom által védett újdonságot tartalmaznak, amely már önmagában is garancia a sikerre. Olyan egyedülálló fejlesztéseket tartalmaznak ezek a gépek, mint például a teljesen ívelt gépház, a speciális törő elemek, illetve az egyedülálló acél alapanyag választás, amely merevebb, ugyanakkor könnyebb vázszerkezet kialakítását teszi lehetővé. Ez a speciális felépítés felelős azért, hogy még nagy tömegű szármaradvány feldolgozása esetén is tartható a viszonylag magas menetsebesség anélkül, hogy a gép eldugulna.

Sokan nem pártolják az ilyen típusú szárzúzók alkalmazását, hivatkozva a relatíve magas üzemanyag felhasználásra. Helyette több menetes talajmunkával próbálják a kukoricaszárat eltüntetni több-kevesebb sikerrel. Hogy meggyőzzük a kételkedőket, egy gépbemutatóra hívjuk és lehetővé tesszük a gépek kipróbálását, így mindenki maga döntheti el, hogy a jövőben melyik utat választja. Győződjön meg a saját szemével!

Találkozzunk a helyszínen, ahol a Güttler Kft. kollégái szívesen válaszolnak minden kérdésére.
Tel.: +36 30 849 8533

Güttler