A Hevesgép Kft. hazai piacon meghatározó szereplő a gabonatechnológiai gépek vonatkozásban. Hazai gyártóként számos referenciával rendelkeznek szárító, tisztító és tároló telepek vonatkozásában.

A betakarítás utáni ömlesztett szemestermények még biológiailag élő szervezetek, így a hosszútávú minőség megőrzéséhez elengedhetetlen a pontos agronómiai háttér ismerete. Mivel összetett technológiáról van szó fontos, hogy a beruházást tervező gazdálkodó tisztába legyen a kiválasztott gépesített technológia működésével, minőségével.

A fent leírtakkal összhangban, a Hevesgép Kft. szakmai napot szervez, melynek célja a tájékoztatás, ismeretterjesztés. Az érdeklődő gazdálkodóknak lehetőségük lesz betekintést nyerni a hevesgépes gabonatechnológiai termékek gyártásába. A gyártelepi látogatáson kívül sor kerül még egy közelben működő szárítótelep helyszíni bejárására, ahol a telepített technológiát első kézből vehetik szemügyre a résztvevők. A komoly érdeklődőknek egész nap lehetőségük lesz kereskedő és műszaki szakembereinkkel konzultálni, hogy megoldást találjanak a számukra optimális beruházásra, illetve tájékozódhatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.

A szakmai napon a Wernher Maschinenbau Kft. talajmegmunkáló gépeivel is megismerkedhetnek, mely esetében szintén sor kerül szántóföldi bemutatóra.

További információk az esemény plakátján olvashatók.

plakát

Forrás: hevesgep.hu