A november 21-22 között a siófoki Prémium Panoráma Hotelben megrendezésre kerülő, kétnapos szakmai konferencia sokszínű programmal vár minden kertészt.

Az évzáró szakmai rendezvény aktuális, megoldásra váró témákban kínál érdekes előadásokat, a termesztés során azonnal hasznosítható gyakorlati információkat ad, illetve aktív szakmai műhelyként működve, közösen gondolkodva segít megoldani a kertészeti ágazatot a következő évtizedben súlyos kihívások elé állító környezeti, munkaerőhiány és piaci problémákat.

A rendezvény meghívott díszvendége Nagy István agrárminiszter úr, aki várhatóan az ágazat közeljövőben tervezett nagyszabású fejlesztési és pályázati lehetőségeiről fog beszélni.

A részletes programról és jelentkezésről bővebben itt olvashatnak.

A rendezvény részeként, megrendezésre kerül „A Magyar Kertész Legkitűnőbb Pálinkája 2019” hagyományos, rangos verseny is, melyre a helyszínen lehet nevezni. A verseny kiírás itt található.

A négycsillagos, Balaton parti, családbarát, wellness hotel helyszín a szakmai közös-gondolkodás mellett, a teljes kikapcsolódást, feltöltődést is biztosítja. Az idei évben újdonság a kedvezményes áron elérhető kísérőjegy.