1 dl tejben felfuttatjuk az élesztőt egy csipet cukorral, majd összekeverjük a liszttel, a maradék tejjel, kristálycukorral, a 3 tojás fehérjével, étolajjal és olvasztott margarinnal. Robotgép segítségével lágy kelt tésztává dagasztjuk. Melegebb helyre félretesszük kelni. Amikor a tészta szépen feljött, 6 cipóra osztjuk, és ruhával letakarva még ˝ órát pihentetjük. Közben elkészítjük a kakaós krémet: a margarint kikeverjük a vaníliás cukorral, porcukorral és kakaóval. A cipókat 3 mm vastagságú téglalapokra kinyújtjuk, megkenjük a krémmel, felsodorjuk, és hármat-hármat összefonunk. Kivajazott tepsibe tesszük, tojássárgájával a tetejét megkenjük. Előmelegített sütőben (190 şC, alul-felül állás) kb. 20 perc alatt elkészül.