A hagymát és fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A zellerszárt és sárgarépát felaprítjuk. Egy nehéz aljzatú, fedeles lábas 1 ek olajat felmelegítünk, ebben a csülköket megbarnítjuk, majd félretesszük. A maradék olajat a lábasban felmelegítjük, kb 10 percig puhára sütjük a felaprított zöldségeket. Visszatesszük a csülköket, felöntjük a sörrel és a levessel, hozzáadjuk a babérlevelet és a kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk. Felforraljuk, majd fedő alatt, alacsony hőmérsékleten 2 -2 és fél órán keresztül rotyogni hagyjuk. Amikor a hús ízlésünknek megfelelően puha, kivesszük a mártásból és meleg helyen letakarva pihentetjük. A keletkezett szaftot felforraljuk és sűrű mártássá redukáljuk. Tálalás előtt megszórjuk petrezselyem zölddel.