A fórum zökkenőmentes működése érdekében, kérjük figyeljen a következőkre:

- Mielőtt új témát nyitna vagy bármit kérdezne, próbálja meg megkeresni a választ a kérdésére a már meglévő témakörökben!
- Ha van egy új témája, amit még sehol nem tárgyaltak, akkor viszont bátran nyisson új topicot!
- A témának adjon pontos, érthető címet! A többi látogató ezt látja először, és ez alapján dönt úgy, hogy belép az Ön álatl létrehozott topicba. Pl. Massey Ferguson traktorok helyett - ami túl általános cím - Massey Ferguson 8690 traktor szerelése
- Fogalmazzon érthetően! Ahhoz, hogy mások számára is világos legyen, mi a kérdése! Ügyeljen a helyesírásra is!

Tartózkodjon
- a rasszista és egyéb kirekesztő megnyilvánulásoktól
- a pornográf kifejezésektől
- a provokatív és káromló megjegyzésektől, szitokszavaktól
- a reklámtól
- továbbá bárminemű mást sértő megnyilvánulástól.

A fórumhozzászólások a felhasználók véleményét tükrözik, a hozzászólások tartalmáért és igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget! A fórumon megjelenített tartalmakért kizárólag az azt feltöltő felhasználó vállal felelősséget. Az oldal karbantartói igyekeznek mindennemű jogsértő hozzászólást eltávolítani a fórumból.

Ha jogsértő megnyilvánulásokkal találkozik a fórumban, semmmiképpen ne reagáljon a hozzászólásra, hanem mindenképpen jelezze a Gépház / Fórum karbantartás topicban. A moderátoroknak jogában áll bármelyik hozzászólást előzetes figyelmeztetés nélkül törölni.
Előfordulhatnak olyan esetek, amikor valakinek kifejezetten az oldal színvonalának csökkentése, a személyre szóló provokálás a célja, vagy valamely megrögzött ideológiát ismételget a fórumban. Ilyen esetben az online@agroinform.com emailen jelezze nekünk észrevételét. A tudatos topicrombolókat azonnal töröljük a rendszerünkből. Aki vitába száll az ilyen felhasználóval, az azonos elbírálás alá esik vele.