Néhány fontos ismérv, tulajdonság és információ a teljesség igénye nélkül:

A BIOSILD TOP  csávázószer hatóanyagai a tiofanát-metil és a tetrakonazol.
Dózisa a mai elvárásoknak megfelelően alacsony, mindössze 1,0 l/t.
A csávázószer egységes, homogén konzisztenciáját új formulációjának köszönheti; amely így egyenletes magfelszíni eloszlást biztosít, kis mennyiség esetén is. Normál körülmények között a termék stabil szuszpenzió, nem bomlik és nem polimerizálódik. Jól diszpergál a vetőmagot szépen fedi.
Fungicid hatása kíváló, kórokozóspektruma igen széles, tapadó- és színezőképessége a gyakorlati igényeknek maximálisan eleget tesz.
Minden maggal terjedő és a mag felszínén előforduló kórokozó ellen hatékony védelmet biztosít. Kiemelkedő a fuzáriumok elleni hatása. A hatóanyagainak köszönhetően a kivetett mag hosszú időn keresztül, az eredeti koncentráció ezerszeresére hígulva is tökéletes védelmet kap pl. a Fusarium graminearum ellen; továbbá biztosítja a zavartalan és egészséges fejlődést a korai lisztharmat fertőzéses időszakban is.

A mag védelmén túlmenően tehát segít a fiatal csíranövénynek is a megnyugtató indulásban. Ennek eredménye a stabil gyökeresedés és az egészséges sorolás.  A gyakorlatban már számos vetőmagüzemben és termelőüzemben bizonyított a BIOSILD TOP, így méltó utódja lett az ismert és közkedvelt Biosild BD-nek.
Biosild Top mert alapvető  -  alapvédelem…

További részletek a SumiAgro honlapján olvashatók.