Az enyhe tél és a rendkívüli februári felmelegedést követően a gabonák és a gyomok is intenzív fejlődésnek indultak.

Akár korán, akár később kerül sor gazdaságában a kalászos gyomirtásra, olyan gyomirtó szerre lesz szüksége, ami kíméletes a gabona szempontjából, de kíméletlen a gyomokkal szemben.

A DuPont™ kalászos gyomirtó szerei rendkívüli rugalmasságot, biztonságot, szabadságot nyújtanak a felhasználók számára.

Valamennyi DuPont™ gabona herbicid kiemelkedő szelektivitással rendelkezik, így az őszi gabonák zászlós levelének megjelenéséig használható.

 

A DuPont™ termékekben található szulfonilkarbamid hatóanyagok úgynevezett „blend"-ek formájában, speciális technológiával SX® formulációban készülnek. Ez a gyártástechnológia a világon (így Magyarországon is) egyedülálló, ezért különleges előnyöket nyújt a termelők számára.

  • Gyorsabb felszívódás a gyomnövényekben, ezáltal biztosabb hatás
  • A hazai gyomflórához „igazított" hatóanyagkeverékek, melyek nagy biztonsággal elégítik ki a helyi gyomirtási igényeket
  • Gyorsabb és biztonságosabb a permetezőtartály tisztítása


A DuPont™ IZON® biztonsági jel garancia az Ön védelmére, az alapanyagtól a felhasználásig követjük a termék útját és felelősséget vállalunk a termék címkéjén leírt teljesítményért.

Keresse a DuPont™ kalászos gyomirtó szereket jó ár-érték arányban (akár gombaölő szeres csomagokban is) kereskedő partnereinél.

További részletes információk a DuPont™ gabona gyomirtó szereiről, illetve gabona gyomirtó és gombaölő szer csomagjairól az alábbi linkekre kattintva találhatók:


Bízunk benne hogy a DuPont™ kalászos herbicidjei hozzájárulnak a sikeres gabona termesztéshez.