Mit jelent ez?

Két hibridünk az ES Mosquito (FAO 350) és az ES Sensor (FAO 390) vesz részt a „programban”.

Először is vegyük sorra a szereplőket. Az ES Mosquito egy háromvonalas (TC) hibrid, melyet magas termésszint jellemez, különböző termőhelyeken is:

Saját üzemi kísérleteinkben 13 hely átlagában 8,84 t/ha termést ért el. Jó kompenzációs képességgel rendelkezik (kisebb tőszám, dupla csövek). Zöld száron érik, magas növekedésű, akár silónak is jó. Kiváló a Fusarium toleranciája, egészséges növények jellemzik.

A hibrid eleve igen jó ár/érték aránnyal rendelkezik, melyet a BigBag csak tovább fokoz.

Az ES Sensor szintén háromvonalas (TC) hibrid. Kiemelkedő termésre képes intenzív körülmények között, kiegyensúlyozott a termésszintje normál és száraz viszonyok között. Kiváló kezdeti fejlődés jellemzi, sokáig zöld marad. Az ún. ROOTS POWER hibridjeink közé tartozik, azaz kiemelkedően erős gyökérrendszere (hosszú és vastag főgyökér, nagy számú másodlagos gyökér, valamint megfelelő szögállás a szár és a gyökérzet között) miatt átlag feletti az aszálytűrése.

Mindkét hibrid a normál, 80 ezer szemes kiszerelés mellett BigBag-ben is kapható lesz, mely 2,5 millió szemet jelent, azaz kb. 30 ha-ra elegendő vetőmagmennyiséget biztosít.

Miért érdemes a BigBag-et megvásárolni? Például azért, mert további jelentős árelőnyt biztosít a normál zsákhoz képest. Ezen kívül megkönnyíti a vetés technikai folyamatát: a vetőgép feltöltése gyorsabb és egyszerűbb, valamint az elhasznált göngyöleg kezelése kisebb problémát okoz. Cégünk igény szerint flexibilis kiöntő csövet is biztosít a BigBag-hez.

Az Euralis versenyképes kukorica kínálatában természetesen más hibridek is találhatók, melyek minden termőhelyre és minden elvárást kielégítő megoldást nyújtanak a sikeres és jövedelmező kukoricatermesztéshez.

Ide tartoznak az ún. Tropical Dentˆ hibridjeink (nagyobb termés, stabilitás és jobb vízleadás a megnövekedett heterózis hatás miatt): ES Cubus (FAO 320), ES Gallery (FAO 340) és az ES Cortes (FAO 410),

illetve a hagyományos típusúak: az ES Sigma (FAO 280), ES Flato (FAO 330), ES Antonetti (FAO 390), ES Blason Duo (FAO 420) és ES Zodiac (FAO 450).

Minden BigBag kiszerelést vásárló partnerünk rendelésenként automatikusan ajándékot kap.

A részletekért KATTINTSON IDE!

Csigó György Tamás

termék- és marketing menedzser

 

Hallgassa meg IDE KATTINTVA termelőink véleményét hibridjeinkről: