Új üzleti lehetőségek után kutat a megújuló energiák piacán? Bővíteni szeretné partneri hálózatát? Vagy olyan technológia, szolgáltatás birtokában van, amelyet szakembereknek kíván bemutatni?

A 2007-2014. közötti időszakban az ÚMVP keretében a magyar állam támogatni kívánja a megújuló energia felhasználását növelő beruházásokat, kiemelten (többek között) a biomassza kazánok felhasználását.

A kiállítás mellett több magas színvonalú szakmai program is zajlik, amelyek közül kiemelkedik az 5. Nemzetközi Biogáz Konferencia és a 2. Biomassza fűtéstechnika workshop. A rendezvény helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ, C Pavilonja lesz.

A RENEXPO kiváló lehetőséget kínál új partnerek szerzésére, vagy a meglévő kapcsolatok ápolására, fenntartására. Továbbá lehetőséget nyújt a szakmai közönség felé való koncentrált bemutatkozásra stand és/vagy előadások formájában.

A 2013. évi RENEXPO-n a látogatók száma mintegy 2.600-at tett ki, a kiállítók száma 79 volt, míg az eseményt kísérő konferenciákon 350-en vettek részt.

A szervezők a 2014-es kiállítás két napja alatt mintegy 2500 szakmai látogatót várnak.

Bővebb információ: RENEXPO