A nagy sikerű 2015-ös falinaptárban szántóföldi növénytermesztéssel, zöldségtermesztéssel, állattartással, borászkodással foglalkozó fiatal termelőket, családi gazdaságokat mutat be a Fertilia egész Magyarországról.

Simon Péter, a Fertilia Kft. ügyvezetője a Kalendárium-bemutatón

A naptár lapjain a családi gazdaságban dolgozó, vagy még tanulmányait folytató gazda lányok és fiúk láthatóak, akiket saját közegükben, agrárkörnyezetben fotózott a Fertilia, hol traktoron, hol kukoricaföldön, hol fokhagyma gyűrűben.

A 2015-ös Fertilia Kalendárium bemutatója

A fiatal gazdák mindannyian hivatásuknak tekintik a mezőgazdaságot, büszkék arra, amit felmenőik elértek, magas szintű művelői szakmájuknak! A Fertilia Kalendárium 2015 azokról a fiatal gazdálkodókról szól, akik az új generációt, a jövő mezőgazdaságát képviselik!

A munkájukra büszke fiatalok jövővel és hivatásukkal kapcsolatos gondolatai, elképzelései is megjelennek a naptár oldalain keresztül. A "címlaplány" például vall a mezőgazdaságról:

"Családunk több generáció óta mezőgazdasággal foglalkozik, ennek a hagyománynak a folytatása, a család által megtermelt értékek fenntartása számomra kiemelkedő jelentőségű. ... Elhivatottságot, elszántságot, és rengeteg türelmet igénylő feladat a miénk."

A fotózásról készült kisfilm megtekinthető a www.farmit.hu/kalendarium oldalon.

A 2015-ös Fertilia Kalendárium a fertilia@fertilia.hu e-mail címen rendelhető meg.

A Fertilia Kft. már a 2016-os falinaptárát tervezi, amellyel kapcsolatban az alábbi felhívást tették közzé:

Te sem szeretnél kimaradni a jövő évi agrárkalendáriumból? Akkor a felhívás Neked szól!

A 2016-os Kalendárium előkészületei már megkezdődtek!

Várjuk azokat a munkájuk és agrártanulmányaik iránt elkötelezett, újításokra nyitott fiatal gazdák, testvérpárok, és házaspárok jelentkezését e-mailben, akik motivációt éreznek a naptárban való szereplésre, akik szívesen bemutatkoznának új oldalukról is. Legyél Te is részese annak a csapatnak, aki a naptár oldalain keresztül lehetőséget kap megcsillogtatni saját tehetségét, karizmatikus egyéniségét, adottságait!A mezőgazdaság minden évszakban más arcát mutatja. 2016-ban erre is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért a fotózások már jövő év elején elkezdődnek!

A pályázatok ezért 2014. december 8-tól folyamatosan küldhetőek az alábbiakkal:

  • - írd meg, miért szeretnél a naptárba bekerülni,
  • - pár sorban mutasd be a gazdaságotokat,
  • - küldj magadról 1 fotót,
  • - valamint írd meg elérhetőségedet, amin el tudunk érni, és értesíteni tudunk Téged a továbbiakban.

A toth.katalin@fertilia.hu email címen várjuk jelentkezésedet!

Kérdésed van? Hívj minket, segítünk: 06-30-321-6232

A fotókat ismert, és elismert esküvő, reklám-, portré, és modellfotósok, Juhász Balázs és Szabó Zoltán készítik. Az ő profi munkájukat dicséri a Fertilia Kalendárium 2015. is. A kreatív háttércsapatot profi sminkes, fodrász, stylist biztosítja.