A mezőgazdasági termelés változatos és kihívásokkal teli. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést, mivel lehetne jobbá, biztonságosabbá tenni termelésünk színvonalát. Keressük azokat az agrotechnikai elemeket és legfőképpen a megfelelő genetikai potenciállal rendelkező hibridet, amivel sikerre vihetjük növénytermesztésünket.

Ezek az új hibridek genetikai potenciálban, termőképességben határozott előrelépést jelentenek az eddig megismert hibridekhez képest. Intenzív területek erőssége lehet az új SY Iridium és az SY Octavius hibridünk, korai vetéssel magas terméspotenciált érhetünk el az SY Ulises kukoricahibridünkkel. Ajánlatainkban megtalálhatóak a korai vetést kedvelők elvárásainak megfelelő, gyors kezdeti fejlődésű, kíváló stressztűrőképességű, ugyanakkor magas hozamú hibridek, amelyek alkalmasak búza előveteménynek is.

A Syngenta mindig a legkorszerűbb kukoricahibridek és fejlesztési technológiák együttesét kínálja a termelőknek, a sikeres termesztés érdekében.

SY Arioso FAO 300

Korán is tele a magtár, kompromisszum nélkül!


Korai virágzás és érés párosul kiemelkedő terméspotenciállal ebben a FAO 300-as éréscsoport elején lévő hibridben. Gyors növekedésének, koraiságából eredő pozítiv előnyeinek köszönhetően kiváló búza elővetemény. Jó tápanyagreakciója miatt a hengeres csőtípus akár 18 sort is képes hozni, amely ebben a korai szegmensben kiemelkedő terméspotenciállal párosul, alacsony betakarításkori nedvességtartalom mellett.Csőegészsége kiváló, szép, kitelt, mélyen ülő szemekkel, nagy hektoliter súllyal a korai kukoricák élvonalába lépett.

SY Iridium FAO 360

Minden szemének súlya van!


Erőt és kimagasló hozamot ígérő új hibridünk az SY Iridium. Magas terméspotenciál és kiemelkedően fajsúlyos csövek jellemezték az SY Iridiumot a 2013. évi üzemi kísérleteinkben. Gyors kezdeti fejlődés, vastag kompakt csövek, 18-20 szemsor és kiváló szem-csutka arányjellemzi. Kiváló szemminősége és mélyen ülő, fajsúlyos szemei miatt a gazdák egyik közkedvelt hibridjévé válhat.

SY Ulises FAO 380

Korai vetés, sikeres aratás!


Lehetőség a kezünkben - megfelelő időjárás mellett -  a korai vetés, mely a legkisebb ráfordítású agrotechnikai elem a növénytermesztés során, pozitív előnyeit (alacsonyabb betakarításkori szemnedvességtartalom, korábbi betakaríthatóság, stb.) az SY Ulises hibriddel kiaknázhatjuk. Gyors kezdeti fejlődése és jó tápanyagreakciója miatt a közepes és jó termőterületek stabil hibridje. Csövet végig takaró, ugyanakkor korán felnyíló csuhéjlevelének köszönhetően jó vízleadási dinamikával rendelkezik. Jó szem - csutka arány, mélyen ülő szemek jellemzik, a 20 sor sem ritka az átlagosnál rövidebb, de igen fajsúlyos csöveken. Versenyképes teljesítmény az éréscsoporti standardokhoz képest.

SY Octavius FAO 400

Robosztus, magabiztos hozam!


A FAO 400 éréscsoport elején érő, új, magas teljesítményű hibrid.  Vastag, hosszú és (gazda)szemet gyönyörködtető  csöveket fejleszt. Kiváló szem-csutka arány jellemzi és 16-20 szemsort képez. Kitűnő szemminőségű, klasszikus lófogú kukoricahibrid, mely intenzív körülmények között kimagasló termésre képes. Stabil, robosztus, hosszú ideig termésnövelő zöld levélzettel és zöldszáron éréssel hívja fel magára a figyelmet.

SY Afinity FAO 470


Az SY Afinityvel kiváló terméspotenciálú hibrid érkezik a FAO400–as csoport végén a kukoricakínálatunkba. Kiegyenlített és kiváló alkalmazkodóképesség jellemzi az ország egész területén. Az adott termőtáj optimális vetésidejét javasoljuk. Magas, attraktív növény, szárszilárdsága és gyökérzete átlagos. Flexibilis, hosszú  csőtípussal rendelkezik és az intenzív termesztési technológiát meghálálja. Kiváló műtrágyareakció jellemzi.