A műtrágyapiac romokban: nem elég, hogy az árak többszörösére emelkedtek a tavalyihoz képest, a nagyobb gyártók még így is drágulást és készlethiányt várnak tavaszra. Márpedig tudjuk: ha nincs műtrágya, nincs rekordtermés sem. Ilyen körülmények között kulcsfontosságú, hogy legyen megfelelő kapacitásunk betárolni a méregdrága inputanyagot a tavaszi munkákhoz, és hogy tárolótartályaink megfelelőek legyenek folyékony műtrágyára, bírják a gyűrődést.

22.000 és 28.000 literes prémium Nitrosol tartályok

22.000 és 28.000 literes prémium Nitrosol tartályok – fotó: Derby-Túr Kft.

Nitrosol tartály brutális fallal és utolérhetetlen garanciával a Derby-Túr-tól!

A Kingspan AgriMaster kifejezetten folyékony műtrágya tárolására lett kifejlesztve, 100% csúcsminőségű polietilén fala pedig ellenáll az UV-sugárzásnak, a mechanikai sérülésnek, a rágcsálóknak de még az időjárásnak is. Nem is csoda, hiszen rotációs öntéssel készül Európa legnagyobb öntőgépével, a csúcstechnológiás gyártás miatt pedig nem találhatóak rajta hegesztések, illesztések, így sokkal biztonságosabb több darabból készülő társainál.

Nem csak a technológia, hanem a falvastagság is páratlan a magyar piacon, hiszen az AgriMaster alul 4, felül 2 cm körüli vastagsággal bír. A fentieknek is köszönhető, hogy a kizárólagos importőr mezőtúri Derby-Túr Kft. egyedülálló, Magyarországon semmilyen más tartályhoz nem elérhető garanciát is biztosít:

Ha a tárolt anyag rendeltetésszerű használat mellett is elfolyik, a Derby-Túr nemcsak a tartályt javítja vagy cseréli, de megtéríti az elveszett inputanyagot is.

Ráadásul ez a garancia Magyarországon a leghosszabb ideig, 10 évig érvényes!

Méretben is verhetetlen!

A Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály több méretben elérhető, azonban a legnépszerűbbek a 22.000 és 28.000 literes verziók, ezek már több, mint 300 magyar gazdánál teljesítenek szolgálatot. Bár elérhető 20.000 literes modell, ezek száma elenyésző, a vásárlók saját bevallásuk szerint azért döntenek a nagyobb méretek mellett, mert egy 20.000 literes tartályban hosszú távon nem tárolható le egy teljes kamion, 25,2 tonna műtrágya, amelyre a legjobb árakat tudják kialkudni a forgalmazóktól.

Rendeljen most HONDA szivattyút vagy grátisz ki-és betároló rendszert kap kevertetés funkcióval

A kizárólagos importőr mezőtúri Derby-Túr Kft. év végére rendkívüli akciót hirdetett azoknak, akik még év vége előtt bővíteni akarják folyékony műtrágya tároló kapacitásukat: Nem elég, hogy majd' 50 darabos raktárkészletéből akár már aznap szállítanak, a 2021. december 31-éig Nitrosol-tartályt rendelő vásárlók a következő 3 bónusz közül is választhatnak:

1. Honda-szivattyú: Kifejezetten folyékony műtrágya átfejtésére használható Honda-szivattyú robbanómotoros verzióban, így a földeken és a telephelyen is remekül használható.

2. Ki- és betároló rendszer keverő funkcióval: Messze a legnépszerűbb opció, tartályt vásárlóink 90%-a ezt pipálja be az extralistán! Ez a Derby-Túr saját fejlesztésű rendszere, amely műtrágya és melasz keverésekor is bizonyított már! A tartályba befelé és kifelé is dolgozik, ráadásul keverő funkciója jó szolgálatot tesz a folyékony műtrágya-adalékkal, vízzel való feltöltésekor, vagy egy régi készlet átmozgatásakor is.

3. Árkedvezmény: Ha egyik opció sem szükséges, a tartály árából 150.000,- Ft + ÁFA árkedvezmény is választható.

Bővebb információért kattintson ide: www.mutragyatarolo.hu

Vagy keresse a Derby-Túr értékesítési szaktanácsadóit:

Barta Balázs Soós Imre Derby-Túr
Barta Balázs
06 20 233 7582
Soós Imre
06 20 440 6290

Derby–tur logo