Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon fontos volt, hogy a gyakorlott és az újként belépő kezelőkkel időről időre találkoztunk, mert a felmerülő kérdéseket újra át lehet tekinteni, vagy tisztázni. Ez bennünket is megnyugtatott, mert láttuk, hogy jó kezekben van a feladat, a technológia. Tudjuk, hogy a személyes találkozást nem pótolja az online megoldás, ám előnyei is vannak, például sokkal több szakemberhez szólhat egyszerre – írják a szervezők.

Időpont: 2020. június. 19. 09:00-12:00 óráig

Személyes találkozásaink alkalmával is mindig a szárítandó termény fontosságát hangsúlyoztuk, hogy ezt tartsuk szem előtt, ez legyen a fókuszban. Az online képzést is ezzel indítjuk.

A további témák:

  1. A mintavétel konstans módja
  2. A nedvességtartalom mérés helyes metódusa, a pontos mérés
  3. A szárítás folyamatának irányítása, a kezelő beavatkozási lehetőségei, az átlag helyes használata. A szárítózónán áthaladó termény sebességének beállítási lehetőségei
  4. A szárító leürítése az egyes terményfajták után. Leürítés módja, takarítás.
  5. A szárító, mint a raktári nehézségek forrása, miért nem szabad a 12,5-13,5% os sávot felfelé eltolni?

Előzzük meg a szárítótüzet!

  1. A tűzkár megelőzése, vagy minimalizálása
  2. A gyors leürítés, mint a leghatékonyabb kárelhárítási módszer
  3. A gyorsleürítést megelőző döntési helyzet
  4. A műszaknapló, mint legfontosabb segédeszköz 


Ha a képek nem jelennek meg, ide kattintson a jelentkezéshez.
https://preciziosszaritas.hu/hu/jelentkezes


A rendkívüli helyzetre tekintettel a normál kétnapos képzésünkből igyekeztünk az általunk legfontosabbnak vélt témákat kiválogatni, de szívesen veszünk kérdéseket is, a válaszokat igyekszünk beépíteni a programba. 

Üdvözlettel:
Speiser Ferenc
RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Adatkezelési tájékoztató