Nekik nyújt hasznos segítséget a Syngenta online betegség-előrejelzési rendszere, amelyből megtudhatják, mely kultúrákban milyen betegségekre kell adott időszakban számítani, és megismerhetik a megelőzési, kezelési módokat.

szőlő

Az előrejelzések eléréséhez és elolvasásához mindössze egy regisztráció szükséges, majd az erre a célra létrehozott online felületen megtekinthetők a szakembereink által készített és rengeteg fotóval illusztrált összefoglalók. Mint minden évben, idén is a kalászos növények betegség előrejelzésével indítottuk a mezőgazdasági szezont. Aztán március végén elindult a szőlő, az alma és csonthéjas előrejelzésünk, majd április első heteitől a napraforgó betegség előrejelzést is megtalálhatják az érdeklődők.

Online szaktanácsadásunk keretében lehetőség nyílik kérdéseit feltenni szakértőinknek, akik rövid időn belül igyekeznek alapos választ adni a felmerülő problémára. A Syngenta mindezeket agrármeteorológiai prognózissal teszi teljessé. Az időjárás-előrejelzés ablakban öt napra előre megtekintheti a legközelebbi mérőállomás által valószínűsített előrejelzést.