vetés

A mára rendkívüli mértékben felgyorsult tudományos és technológiai forradalom egyik legfontosabb eredménye, hogy mindazt a tudást, amit az ember a sok évezredes átok (munka) alatt görnyedve összegyűjtött, képes beleépíteni eszközeibe, szerszámaiba, s a ma emberének „csak” azt kell megtanulnia, elsajátítania, amit már a tudomány felfedezett, de a technika még nem épített be. Gyűljünk össze, hogy megszemléljük, mi mindent épített már be a tudomány és technika eszközeinkbe, illetve sok mindent megtudhatunk arról is, hogy mit kell még tenni, hogy ezek az eszközök, anyagok és módszerek reményeinket, vágyainkat, elvárásainkat teljesítsék!

vetés

Időpont: 2015. árpilis 17.
Helyszín: Dalmand

Program:

09.00: Megnyitó
09.15: Konferencia
10.30: Kivonulás a bemutatóterületre
13.30: Munkaebéd és a tapasztalatok összegzése – közben tárgynyeremények sorsolása

A konferencia témái:

• A kiállítók és vendégek köszöntése (dr. Szieberth Dénes, Magyar kukorica Klub, Gyenei Ferenc, Dalmandi Zrt.)
• A bemutatott vetőgépek működési elvének és kiemelt előnyeinek összefoglalói, tekintettel a precíziós megoldásokra is
• Kérdések, hozzászólások
• Szakértői összefoglalók

vetés

Fotók: Czifra Lajos

A bemutatóterületen a vetőgépek önálló parcellákat vetnek, így lehetőség lesz a vetési minőség ellenőrzésére és a növényfejlődés későbbi követésére.

A látogatói részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Ha Ön szakmai kiállítóként szeretne részt venni a rendezvényen, ITT jelentkezhet, ha pedig látogatóként szeretne részt venni a rendezvényen, IDE kattintva jelentkezhet! A tavalyi vetőnapon készült képeket ITT nézheti meg.