A közlemény úgy fogalmaz: "a Phylazonit Technológián belül a termékek hatékonyságának fontos eszköze a megfelelő kijuttatás és agrotechnika, amely a technológia szerves részét képezi. Ennek megvalósítására hoztuk létre a Phyller kijuttató szerkezetet, amely erő- vagy munkagépre szerelve adagolja a baktériumot közvetlenül a talajba. Ezt fejlesztettük tovább a Temposensor Basic vezérlőegységgel, amely a munkagép sebességének függvényében, folyamatosan biztosítja a táblán belül az azonos mennyiség kijuttatását.

A Phyller és a Temposensor Basic együttesen képes a Phylazonit termékcsalád optimális kijuttatását biztosítani, ezáltal hozzájárulva a Phylazonit termékek hatékonyságának növeléséhez, talajaink állapotának javulásához, az energiacsökkentéshez és a környezettudatos gazdálkodáshoz."

phylazonit

A Phyller és a Temposensor Basic együttesen képes a Phylazonit termékcsalád optimális kijuttatását biztosítani.

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében, szeptember 10-én. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

phylazonit

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat a minőség iránt elkötelezett cégeket, szervezeteket díjazza.

A pályázati rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését, hozzájárulva ezzel a gyártók piaci munkájához, export-tevékenységük fejlesztéséhez – írják.