Magyarországon a Natur Micro az egyetlen konkrétan a cellulóz és lignin elbontásáért felelős gombatörzseket tartalmazó készítmény. A Natur Microval a szármaradványok többé már nem gondot és problémát jelentenek, hanem a bennük található minden tápelem hasznos forrásként szolgál az utóvetemény számára.

Ugye Ön is látja a különbséget?

6.900 Ft-ért egy hektárnyi szármaradvány bontására elegendő tápanyagot kap az a gondos gazda, aki a tápanyag-utánpótlás kérdését nem csak a műtrágyában, hanem az élettel teli talajban is látja!

„Fontos szem előtt tartani, hogy a szár- és gyökérmaradványok a talajmunkák során is nehézséget okoznak, mivel fizikai jelenlétük módosítja a talaj szerkezetét. Ezáltal rontja annak vízháztartását és művelhetőségét. A további gépi munka minősége is romlik, akár az erőgépek üzemanyag fogyasztásában is többletköltség jelentkezhet."
Dr. Balogh István, a Natur Agro Hungária Kft. kutatás-fejlesztés részlegének vezetője

A Natur Micro hatására javul a talaj művelhetősége, a szerkezete és a vízháztartása! Ezen felül az oldat elősegíti a légköri nitrogén megkötését, a foszfor mobilizálását és a kálium feltárását, továbbá jelentős hatással van a gyökér- és szármaradványok elbontására.

Egyik speciális komponense a Trichoderma Harzianum, egy hiperparazita gomba, mely képes biológiai kontrollhatást kifejteni az áttelelő patogén gombák (pl.: Sclerotinia, Fusarium) ellen.

A Natur Micro részletes ismertetőjének megtekintéséhez kattintson ide, vagy keresse az Önhöz legközelebbi tanácsadó kollégánkat!

Natur Micro őszi akció!



Vásároljon 200 hektárra elegendő Natur Micro talajkondícionálót az őszi szárbontáshoz, vagy 100 hektárra elegendő Teljes Natur Technológiát (Natur Micro 10 liter/ha + Natur Plasma 5 liter/ha + Natur Active 5 liter/ha) és ajándékba kap egy teljes körű wellness ajándékcsomagot! Bővebb információért kattintson ide!

Natur Micro, hogy tovább éljen a talaj!



www.naturah.hu
+36 20 / 499-9346