Miben rejlik a PS Double sikere?
A termékben lévő Coniothyrium minitans mikrobiológiai hatóanyag egészséges talajéletet teremt, ennek köszönhetően a repce gyökere szklerotínia mentes körülmények mellett növekedhet.  A PS Eco mikrogranulált starter műtrágya biztosítja a gyors és egyenletes kelést, illetve segíti a jó télállósághoz szükséges robosztus gyökér kialakulását. A PS Double a két termék gyári kombinációja!DiagramMiért éri meg a termelőnek használni?
• Egészséges gyökér » nagyobb terméspotenciál » magasabb terméshozam
• Gyors kelés » jó télállóság » megfelelő tavaszi állomány
• Szklerotínia mentes talaj » csökken a megdőlés » könnyebb betakaríthatóság

A PS Double a vetéssel egymenetben mikrogranulátum adagoló adapterrel kijuttatva 20 kg/ha dózisban alkalmazható. 

Ha nincs mikrogranulátum adagoló a vetőgépén, segítünk!

A termékkel, illetve a mikrogranulátum adagoló adapterrel kapcsolatos információkért, kérjük, forduljon bizalommal a területi képviselőinkhez!

Öko-ni talajkezelés a szklerotínia fertőzések csökkentéséért!

A sűrű vetésforgó, a repce, a szója és a napraforgó arányának növekedése miatt a szklerotíniás betegség kockázata nagyon magas. A leghatásosabb védekezési módszer a fertőzési forrás – szklerocíumok – csökkentése. A talajból, a gyökéren keresztüli történő fertőzés ellen a fungicides állománykezelések hatástalanok, ezek elsősorban csak a betegség továbbterjedésének megakadályozására szolgálnak. 

Az Öko-ni WP – Coniothyrium minitans hiperparazita gomba – 0,5-1 kg/ha dózisú alkalmazásával az elsődleges fertőzés jelentősen csökkenthető.
KwizdaAz Öko-ni WP a repce gyomirtó szerekkel kombinációban kijuttatható, hatékonyságát a talajba dolgozás jelentősen nem befolyásolja, elegendő a bemosó csapadék. A szűk vetésforgóban a magasabb dózis kijuttatása javasolt.

További információkért látogasson el a Kwizda Agro Hungary Kft. weboldalára!