Permetezni mindenhol kell

Vegyünk egy egyszerű esetet: permetezni minden gazdaságban kell, csak nem mindegy, hogy mennyi permetszert, időt és munkaórát kell ráköltenünk. Ehhez elég egy EZ-PILOT 250 sorvezető rendszer ingyenes szolgáltatással. Nincs felesleges kiszórás, nincs átfedés, de kimaradt területet sem találunk, hiszen a monitoron a lefedettséget színesben láthatjuk, ellenőrizhetjük. Ez a szolgáltatás az eszköz megvételén kívül egyéb költséget nem igényel, de bármikor továbbfejleszthető.

Bérmunkát végez?

Nem lesz vita a terület meghatározásánál, hiszen az FM-750 pontosan mutatja a megmunkált területet a 20 cm átlójú 16:9-es érintő képernyős monitoron. A művelt területeket csak egyszer kell feltérképezni, a későbbiekben elmenthető és előhívható akár a sorvezetőből, akár az USB stickről, ha arra mentettük.

Nagyobb pontosságot szeretnénk?

Az RTX RangePoint regisztráció után egy évig ingyenesen rendelkezésünkre áll 8-10 cm-es pontossággal. Tagolt, több helyen árnyékolt a területünk? Időnként „elveszik" a GPS jel? Használjuk ki a RTX szolgáltatás lehetőségeit, vegyük igénybe a GLONASS műholdakat is. Dupla annyi műhold, biztosabb sorvezetés. Ráadásul az új x-Fill rendszer vételkiesés esetén hosszú percekig ellát bennünket pontossági jellel, hogy a munkát ne kelljen abbahagyni. A munkavégzés pontossága akár 2,5 cm-ig növelhető.

Sok a terület, fárasztó a traktorban ülni egész nap? Segít az automata kormány, ami többféle változatban áll rendelkezésünkre. Lehet elektromos, vagy hidraulikus, a lényeg, hogy nagy pontossággal és biztonsággal használhatjuk hosszú időn keresztül.

Bizton állíthatom, a GPS alapú sorvezetés kényelmes, gazdaságos, rövid időn belül megtérülő befektetés. Mindegyik rendszerünk magyar nyelvű, könnyen kezelhető grafikus menüvel rendelkezik. A kézi kormányzást a készülékek tetején található LED sor teszi könnyűvé. A legtöbb modellre kamera is szerelhető, amivel akár a bálázónk belsejében történő munkaműveleteket is ellenőrizhetjük, hiszen az infra funkciónak köszönhetően a sötétben is „lát". Az arra alkalmas készülékeket használhatjuk szakaszolás vezérlésre, vagy kaphatunk tőlük GPS, vagy radar jelet egy munkagépünkhöz.

Tel: 34/557-185
www.investkft.hu


Farkas László termékmenedzser
Mobil: 06-30/620-99-29


2942 Nagyigmánd Gépállomás utca 1.