Csurgói látogatásunk alkalmával olyan városrészt ismerhettünk meg, amely nem csupán festői környezetben fekszik, de ráadásként rendkívül kedves, vendégszerető emberek lakják. Az "alsó városrészként" emlegetett térségben működik a Zis-tóért Szabadidős Egyesület, amelyet Dingó János, a szervezet elnöke fogja össze.

Az egyesület szolgálatában dolgozik egy CHERY Zoomlion traktor is, amely már hatodik éve, közel 8000 üzemóra szolgálat után, komolyabb meghibásodás nélkül teljesít szolgálatot.

traktor

Hat év alatt nem volt semmilyen komolyabb probléma a Zoomlion traktorral.

Dingó Jánost a traktor felhasználói tapasztalatairól kérdeztük.

– Miért volt szükségük saját erőgépre és milyen munkákat végeznek el vele?

– 1985-ben alakult az egyesületünk és ahogyan teltek az évek, egyre több feladatot vállaltunk a város közterületeinek karbantartása- és szebbé tétele érdekében.

Több mint 5 évvel ezelőtt lehetőségünk nyílt pályázatot benyújtani egy traktorra és munkagépekre, így megnéztük a piaci lehetőségeket, valamint a gépforgalmazó vállalkozások kínálatát. A legjobb ajánlatot az általunk pályázott  erőgép kategóriában a Royal-Kert Kft-től kaptuk és a veszprémi vállalat a pályázat benyújtásában is profi segítséget nyújtott nekünk.

A sikeres gépbeszerzés után használatba vettük a CHERY Zoomlion traktor és azonnal nagy könnyebbséget jelentett, hogy nem kellett többet karos fűkaszával nyírni a 6 hektáros pihenőparkot, valamint a tó környékét. A fűnyíráson kívül más munkákra is befogtuk az erőgépet: a szárzúzóval más önkormányzati területeket is nagyon szépen karban tudunk tartani és egy játszóteret is rendszeresen gondozunk. A strand-röplabda pályánkat és más homokos szabadidős területet is gyakran rotálunk a gépkapcsolatokkal. – nyilatkozta Dingó János.

– A CHERY Zoomlion traktor nagyon egyszerűen üzemeltethető, kényelmes, strapabíró traktor.

– vette át a szót az erőgép kezelője, aki egyébként komolyabb gépkezelői tapasztalattal rendelkezik más traktormárkák tekintetében is.

Zoomlion traktor

A traktor egyszerűen üzemeltethető, kényelmes és strapabíró – mi kell még?

– Azonnal egyértelmű volt a gépek kezelése és soha nem hagyott minket cserben, bármilyen munkáról volt szó. A kopóalkatrészek cseréjén kívül, 6 év alatt még nem volt a traktorral komolyabb probléma, és azt is fontosnak tartom kiemelni, hogy a gép külső burkolati elemei is minőségi anyagokból vannak, hiszen aki nem látja az üzemórát, nem tudná megmondani, hogy mennyi idős ez a traktor – fűzte hozzá a gépkezelő.

traktor

"Soha nem hagyott minket cserben, bármilyen munkáról volt szó."

– Valóban nagyon elégedettek vagyunk a CHERY Zoomlion traktorral, de szeretném hangsúlyozni, hogy a traktor jó üzemállapota – azon kívül, hogy egyszerű és nagyszerű konstrukciónak tartjuk – annak is köszönhető, hogy nagyon megbecsüljük az eszközeinket és minden évben gondosan leszervizeljük – vette át a szót Dingó János.

A mai napig is nagyon sok segítséget, gyors alkatrész ellátást kapunk a Royal-Kert Kft. szakembereitől, ezért már baráti kapcsolat alakult ki velük az évek során.

Nagyon bízunk benne, hogy tudjuk folytatni a településünk szépítését és a fejlesztéseinket, ezért abban reménykedünk, hogy hamarosan újra kérhetjük majd a Royal-Kert Kft. segítségét gépbeszerzéssel kapcsolatosan.