Feltesszük a kérdést: miért hiteles Fatudor? A válasz nagyon egyszerű, az online feltett növényvédelmi kérdéseinkre gyors és átlátható választ kapunk egy csapat több éves szakmai tapasztalattal rendelkező növényorvostól.

KÉRDEZD FATUDORT!

A kiskertészek sajnos ritkán kapnak útmutatást a növényvédő szerek okszerű használatáról, vagy a felelős, precíz kertészkedésről. Mint ahogy a szántóföldön vagy az ültetvényeken, a kiskertben is rengeteg problémát időszerű védekezéssel lehet megelőzni. Viszont az általános tapasztalat az, hogy a hobbikertészek már csak a tünetekkel vagy kártétellel találkoznak, amelyeket nehezen ismernek fel.

Ahhoz, hogy a problémákat időben megelőzzük, vagy a kialakult tüneteket megfelelően beazonosítsuk nincs más dolgunk, mint tanácsot kérni Fatudortól.

A növényvédelem nem könnyű téma, de minden kiskertész gond nélkül el tud igazodni a Kerti Kisokosban, ami fatudor.hu oldal másik előnye a "Kérdezd Fatudor!" fórum mellett. A Kerti Kisokosban minden kiskerti növény termesztésével és ápolásával kapcsolatos fontosabb információ megtalálható, csakúgy mint a növényeken leggyakrabban előforduló kórokozók és kártevők képei és pontos leírásai. Emellett a felmerülő problémákra termékajánlást is kap az oldalra látogató kiskertész: bio és hagyományos szereket külön választva.

„Fatudor feladata nem csak a hobbikertészek számára nyújtott teljes körű növényvédelmi szaktanácsadás és termékajánló, hanem a hírfolyamon keresztül az aktuális kerti teendőkkel kapcsolatos folyamatos tájékoztatás is” –olvasható a weboldalon, emellett minden évben háromszor megjelenik nyomtatott formában Fatudor kiadványa a Fatudor Magazin. Az ingyenes példányok kizárólag a Fatudor partner gazdaboltokban elérhetőek.

Ha viszont betéved egy Fatudor gazdaboltba ne csak a magazint kérje, hanem vásároljon Fatudor terméket, mert most nyerhet vele! Hogyan? Íme a hirdetmény:fatudor

 

Tiéd a legszebb kert? Mérettesd meg magad a "Fatudorral kertészkedek!" kert-szépségversenyen!

1. Készíts konyha- vagy díszkertedről fotót egy Fatudoros termékkel. Fontos, hogy szerepeljen minimum egy Fatudoros termék a fotón! A Fatudor partnerboltokban megvásárolhatod őket (valamint a legtöbb mezőgazdasági áruházban/gazdaboltban).

2. Töltsd fel a NYEREMÉNYJÁTÉK OLDALUNKRA

3. Szakmai zsűri bírálja el, hogy kié a legszebb kert. Zsűritagok: 
Tóth Diána a „Farmer lánya”, aki a AgroWomen – Nők a gazdaságban szervezet vezetője  
Sipos József avagy "Sipos Gazda", aki szintén a felelős növényvédelem védnöke

4. Nyerj kategóriánként egy Kellys Carson 10 trekking kerékpárt és irány a természet!

Fatudorral kertészkedek! kert-szépségverseny 2019 - díszkert és konyhakert kategória nyertesek

Összességében elmondhatjuk, hogy ez az első olyan oldal, ahol jól érthető válaszokat kapunk, közvetlen hangnemben növényvédelemi témakörben - nem csak laikusoknak-. Megfelelő agrotechnikára, növényvédelemre és szaktudásra alapozva a kiskertben is elérhető a biztos siker!

Eredményes kertészkedést kívánunk Fatudorral!