Eladó a képeken látható Rába Steiger traktor, amely 2 éve teljes felújításon esett át. A motort a Fortuna Bt. újította fel, a váltóját Nádudvaron, a többi részét pedig itthon. Minden része meg lett csinálva, osztómű, szivattyúhajtás, hidak, új hidraulika csövek, új elektromos rendszer. Fülke ki kárpitozva! A felújítás óta családi gazdaságunk nagy gépe volt és hibamentesen dolgozott!

Eladó a képen látható Rába-Steiger 250-es traktor. A motor és a váltó Nádudvaron teljesen fel lett újítva, számlával igazoltan. Az első gumik újak, a kabin korszerűsített.

Rába Steiger 250-es, 275 LE-s, gyári JOHN DEERE motorral, olajfolyás mentesen, 90 %-os gumikkal, 4305 üzemórával eladó. Rendszeresen karbantartott, nagyon szép állapotban van!

Eladó a képen látható Rába Steiger 250-es traktor, hadra fogható állapotban. Új vízhűtővel, automata difizárral, "domború" híddal. Hátsó tengelyen Belshina, 90 %-os gumik + 1 db pótkerék.

Eladó egy Rába Steiger traktor. A gépet magunknak újítottuk fel, tartalék gépnek. Van benne automata difizár (rugós), a klíma új, a motor teljesen felújítva, vízhűtő most lett kicserélve.  Grammer légrugós ülés van a fülkében. Az első gumik 90%-osak. A hátsó felnik újak, nem hegesztett hanem az egyben préselt változatok. Hidraulika szivattyú új, a kiskardánnal együtt. Az ár irányár, de természetesen nem megszabadulni akarunk tőle!

Ön tudta, hogy az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatába bárki főkategóriánként 10 db hirdetést adhat fel ingyenesen? Ha eddig kihagyta volna, most próbálja ki, hiszen több mint 10 ezer gazda 41.000 hirdetése nem tévedhet – itt böngészik a legtöbb termelő!