Az importőr Austro Diesel az MF 5700 GLOBAL széria esetében rendkívüli árkedvezménnyel szeretné elérni, hogy minél több gazdálkodó meg tudja engedni magának a Massey Ferguson prémium minőségét. Az akciós modellek 110 LE-s, 4 hengeres erőforrással vannak szerelve, és mind Nyugat-Európában készülnek.

Egyszerű váltó, kevés elektronika, mégis prémium minőség

A Topcon és kizárólagos hazai importőre, az AgroPilot Kft. nagyszabású akciót hirdet, melyben mind a meglévő, mind pedig a GPS eszközzel még nem rendelkező gazdálkodók megtalálják számításaikat. Az akció keretein belül komplett kormányzási rendszerek és rendszerfejlesztések/kiegészítések egyaránt elérhetőek, mégpedig két év garanciával és igen kedvező áron.

A legnépszerűbb összeállítás a +/-2 cm pontosságú System 250 automata kormányzási rendszer

A John Deere teljesen új gumihevederes kombájn-járószerkezete egészen új színvonalat képvisel az arató-cséplő gépek piacán. 20%-kal nagyobb kényelemérzetet nyújt a gépkezelő számára, 30%-kal nagyobb felfekvőfelületet biztosít, és 50%-kal több a hasznos üzemidő.

A hevederprofil is megújult, a kapaszkodóélek mélyebbek és 55 fokos szögben helyezkednek el – fotó: John Deere

Nagyjából 130 nemzetközi kereskedelmi partner fogadta el a meghívást a Fliegl Agrartechnik kétnapos szakmai rendezvényére, hogy megismerkedjen a legújabb fejlesztésekkel. 14 nemzet képviseltette magát Mühldorfban, Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártójának központjában.

14 nemzet képviseltette magát a Fliegl rendezvényén

Egy rakodógép hatékonysága nemcsak az általa mozgatott anyagmennyiségtől függ, hanem attól is, hogy a gép irányítása mennyire könnyű, gyors és pontos. Az alábbi összefoglaló mutatja azokat a lehetőségeket, melyekkel az MX rakodók irányítása megoldható. Ha rakodógép-beruházás előtt áll, érdemes kihasználni az MX őszi akcióját, amelynek keretében komplett rakodó vásárlása esetén a választott MX-vezérlést egy alacsonyabb szintű áráért kapja meg.

Ha rakodógép-beruházás előtt használja ki az MX őszi akcióját!

Október 11-én rendezték meg a Figyelő Top200 gálát a budapesti Várkert Bazárban. Az év egyik legjelentősebb hazai üzleti eseményén nyolc kategóriában osztottak ki díjakat, köztük „Az év magyar vállalata” elismerést is, melyet az AXIÁL Kft. vehetett át.

Az Axiál Kft. központja – fotó: Axiál Kft.

Franz Baum lesz 2018. október 1-jétől a CLAAS Ausztria értékesítési igazgatója. A gépész szakember 1986 óta tevékenykedik az osztrák mezőgazdaságigép-piacon különböző munkakörökben. A CLAAS-nál vevőszolgálati, termékmenedzseri, értékesítői és értékesítési struktúrafejlesztői feladatkörökben már 25 szezont dolgozott végig Ausztriában.

A képen balról jobbra: Max-Ferdinand v. Korff, Arved v. Bieberstein, Franz Baum – fotó: Josef Henk GmbH