GLOBAL SZÉRIA – mit takar a név?

A gyártó többéves fejlesztés eredményeképpen vezette be a GLOBAL szériát a piacra 2016-ban. A cél az volt, hogy az olyan gazdálkodók igényeit elégítsék ki, akik egyszerű váltóval szerelt, kevés elektronikát tartalmazó, mégis prémium minőségű gépet keresnek az univerzális szegmensben. Ahol nincs szükség RTK-ra, rugózott hídra, elektromos hidraulika-szelepekre, de prémium erőforrásra, rugózott fülkére és stabil, „egyszerű” műszaki megoldásokra igen, oda az MF 5711 GLOBAL tökéletes traktor.

Massey

Egyszerű váltó, kevés elektronika, mégis prémium minőség

MASSEY FERGUSON 5711 GLOBAL:

• Erőforrás – AGCO POWER 4.4 l-es 4 hengeres

Az 5711 GLOBAL a Massey Ferguson által már egy évtizede használt 4.4 l-es 4 hengeres motort kapta meg. Az erőforrás rendkívül nyomatékos és 110 LE teljesítménnyel rendelkezik.

• Hajtómű – 12 x 12 szinkronváltó elektro-hidraulikus irányváltóval

A sebességváltó esetében 2 főcsoportra vannak osztva a fokozatok. Főcsoportonként 6 sebességet találunk. Az első főcsoport 4-12 km/h közötti munkavégzést tesz lehetővé, a másodikban pedig 0 és 40 km/h között kapcsolhatók a sebességek. Az elektro-hidraulikus irányváltó révén 8 km/h-ig tudunk menetirányt váltani.

• Emelőmű és hidraulika

A hátsó hárompont emelési kapacitása 4.300 kg, amely által minden – a kategóriába szánt – munkagép bőséges tartalékkal emelhető. Ami talán még fontosabb, hogy a gépek hidraulika rendszere gyors mozgatást tesz lehetővé. Két szivattyú található a traktorban – egy kisebb a kormányműhöz, fékekhez adja az olajáramot. Egy nagyteljesítményű  pedig külön csak a hárompontot, illetve a hidraulikát üzemelteti 58 l/perces szállítási kapacitással.

• Fülke – az ár fapados, de a fülke nem!

A Massey Ferguson mindig is híres volt arról, hogy kényezteti a kezelőt. Az MF 5711 GLOBAL esetében sincs ez másképp. Az árból engedett a gyártó, de a kezelő kényelméből nem. A légrugózású vezetőülés, a klímaberendezés, az utasülés mind az alapfelszereltség részét képezik.

A kezelőszervek kiosztása „Fergusonosan” példás, minden kézre esik, még egy nagyobb termetű kezelő is bőven elfér a vezetőállásban.

• Made in France

A Global szériák egytől-egyig a Párizs mellett található, ultramodern Massey Ferguson gyárban készülnek, ami garantálja a minőséget és az összeszerelés pontosságát.

A traktorok most eddig soha nem látott áron, 41.650 EUR nettó ártól megvásárolhatók a fenti felszereltséggel!

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI AZ ALÁBBI HIRDETÉSBEN TALÁLHATÓK! RÉSZLETEKÉRT ÉRDEKLŐDJÖN MÉG MA: 0630-613-0122 vagy 0630-530-5565

Austro Diesel