A rugalmasság a tartályméretek és -anyagok sokféleségében, a meghajtásban és a hasmagasságnál is megmutatkozik. A vezető kényelmét a ComfortDrive járószerkezet egészen új szintre emeli.

A vezető kényelmét a ComfortDrive járószerkezet egészen új szintre emeli.

Az új HORSCH Leeb permetezőnél minden lehetséges helyen javítottak valamit. Maradt az egyedülálló, díjnyertes BoomContol – de most a 42 méteres szórókeret-szélességben is, akár 42 szakasszal.

Az egyedülálló BoomControl maradt

Teljesen új fejlesztés a ComfordDrive futómű központi kerettel és a kerekek hidropneumatikusan csillapított, egyedei felfüggesztésével, aktív szintszabályzással. Ez közúton, a szántóföldön vagy akár lejtőn történő munkavégzésnél is kitűnő menetkényelmet jelent. Az ügyfelek igényeinek megfelelően a kerékagy-meghajtás két változatban áll rendelkezésre, természetesen az összes műszaki fejlesztéssel, például az automatikus terhelésfüggő szabályozású fokozatmentes hajtómű és a kipörgésgátló.

Az optimalizált súlyeloszlásért az elöl elhelyezkedő fülke koncepcióját megtartották.

A fülkét teljesen megújították, ami tökéletes kilátást és tágas teret eredményezett. A PT minden funkciójának egyszerű, biztos és kényelmes kezeléséért az új fejlesztésű ErgoArm kartámasz felel. A tágas fülke megfelel a 4-es kategória maximális felhasználóvédelmi előírásainak.

A tágas fülke megfelel a 4-es kategória maximális felhasználóvédelmi előírásainak.

Az új V-ös fokozatú kipufogógáz-kezelési normáknak megfelelő motor nagyon környezetbarát. 310 lóerő teljesítményével optimálisan illeszkedik a Leeb PT koncepciójához.

6000 literes műanyag és 8000 literes nemesacél tartály között lehet választani.

Hogy a gép rugalmas és a legkülönbözőbb vevői igényekhez is megfelel, a tartály méret- és anyagválasztékában is megfigyelhető. 6000 literes műanyag és 8000 literes nemesacél tartály között lehet választani. Mindkét változat a kényelmesen, a fülkéből kezelhető CCS Pro folyamatos belső tisztítással és az automatikus öblítési funkcióval érhető el. A nagy teljesítményről a percenként 1000 literes töltési teljesítményű rozsdamentes acél centrifugálszivattyú gondoskodik.

A rozsdamentes acél centrifugálszivattyú percenként 1000 literes töltési teljesítményre képes

A Leeb PT új funkcióival és technológiáival a HORSCH az önjáró permetezők új generációját mutatja be.