A precíziós gazdálkodás fontos eleme a jövő mezőgazdaságának, ezért lényeges, hogy a termőföldhöz és a legjövedelmezőbb termésátlag eléréséhez állítsuk be termelésünket. Egy okszerű és fenntartható gazdálkodásban –megfelelő talajműveléssel kiegészítve – jól beilleszthetők a Phylazonit talajbaktérium készítmények.

A Phylazonit termékeket forgalmazó Agrova Kft. az Axiál Kft-vel kötött együttműködése keretében Horsch Terrano típusú kultivátorokat vásárol és Phyller kijuttató szerkezetekkel szerel fel. Ezekkel a munkagépekkel a Phylazonit talajbaktérium készítményeket használó termelők gazdálkodását szeretnék segíteni. A nevezett kultivátorokon kívül a Manax Kft. bérelhető Horsch gépein is elérhetőek lesznek a kijuttatószerkezetek, hogy minél szélesebb körben tudjuk a termelői igényeket kielégíteni.

A Phylazonit Technológia, (melynek 3 alapeleme a talajszerkezet javítása, tápanyagfelvétel fokozása és a növénykondicionálás), valamint a fent említett együttműködés jó lehetőséget kínál a precíziós gazdálkodást szem előtt tartó termelők számára. A gépek igénybe vételének lehetőségeiről érdeklődjenek a Phylazonit tanácsadóinál!