Nézegess gépeket! Rengeteg fotó a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ról
A program hagyományos eleme a szántóföldi mozgó gépshow, melyen ezúttal több mint 30 gépkapcsolatot láthatott működés közben a közönség.

gép

Güttler Supermaxx 60-7 Bio vetőgéppel – fotó: Agroinform.hu

Az ipari kapukkal hatékonyabbá válik a munka, nő a költségmegtakarítás (PR-cikk)
Helytakarékos kapurendszerekre nemcsak az ipari létesítményeknél, hanem a mezőgazdaságban is nagy szükség van, gondoljunk csak a nagy terménytárolókra, gépszínekre, raktárakra.

IRUM TAGRO 102: kiváló ár-érték arány és meglepő sokoldalúság – gazdariport (PR-cikk)
Két éve cserélte le öreg 82-es MTZ traktorát egy új IRUM TAGRO 102-es erőgépre Sándor Károly ágasegyházi gazda. Nem bánta meg a választást, sőt.

traktor

A traktor amolyan igazi mindenes a gazdaságban – forrás: MÁVIPROD Magyarország Kft.

Van valami, amiről tudnod kell, ha drónhasználó vagy
Egyes drónkategóriák esetében ma már kötelező a távoli azonosítási funkció, hiánya szankciót von maga után. De mi is ez?

drón

A jogszabályban meghatározott távoli azonosító rendszer nélküli drónhasználat szabálysértési eljárást vonhat maga után – forrás: Pixabay

Kevesebb munka, több szabadidő? Ezek a gépek segítenek neked! +VIDEÓK (PR-cikk)
Kevesebb munka, több élet; csúcshatékonyság és zöldebb jövő – ezek vezérlik a Sveaverkent agrárinnovációinak megalkotása során.


Egyszerűen üzemeltethető aggregátorok biztos forrásból (PR-cikk)
A MAVIPROD Magyarország Kft. közel 15 éve hivatalos márkaképviselete az FG Wilson aggregátoroknak Magyarországon. Kiváló teljesítmény, rugalmas konfigurálási lehetőségek.

Először mutatkozott be Magyarországon a Case IH Quadtrac 715 traktor! (PR-cikk)
A Case IH Quadtrac 715 csúcsteljesítménye 778 LE, és brutális, 3255 Nm-es nyomaték leadására képes. Az önsúlya 34,5 tonna, a tankja pedig 2000 literes.

Új Väderstad Carrier a rezisztens gyomok elleni harcban
A 2025-ös szezonra a Väderstad bemutatja a Carrier 925 rövidtárcsa új változatát, amely három sorban elhelyezett egyedülálló CrossCutter Disc tárcsával van felszerelve.

Vaderstad

A Carrier 925 rövidtárcsa három sorban elhelyezett egyedülálló CrossCutter Disc tárcsával van felszerelve – fotó: Väderstad