Az AGRI CS Magyarország Kft. az új hivatalos magyarországi Case IH importőr. A cég augusztusban kezdi meg a márka gépeinek és alkatrészeinek értékesítését és a szervzizszolgáltatást. Az AGRI CS Magyarország a Case IH traktorok, kombájnok, bálázók és rakodók teljes kínálatát fogja értékesíteni ettől a hónaptól kezdve.

Az AGRI CS székhelye Nagyigmándon van, a vállalat kereskedelmi igazgatója Szollinger János. Kocsordon, Kaposváron és Simontornyán található a cég többi telephelye, körülbelül 50 alkalmazottal indulnak, az év végéig pedig további négy telephelyet terveznek megnyitni országszerte, a szakképzett dolgozói létszámot így 80-ra emelve.

Case IH

Az AGRI CS Magyarország augusztustól látja el a Case IH magyarországi képviseletét – fotó: caseih.com

"Teljes mértékben motiváltak vagyunk abban, hogy támogassuk a Case IH márka további növekedését Magyarországon, és ezúton meg is hívjuk az ügyfeleinket, hogy találkozzanak velünk a 2019. szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő 32. Bábolnai Gazdanapokon, ahol lehetőségük nyílik megismerni a Case IH legújabb fejlesztéseit, és ahol a sajtó képviselőinek részletesebb információval fogunk szolgálni”– mondta el Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

Az AGRI CS Magyarország Kft. a cseh székhelyű AGROTEC csoporthoz tartozik, ugyanúgy, mint az AGRI CS a.s. és az AGRI CS Slovakia s.r.o. is. Ezek a vállalatok sikeresen képviselik a Case IH márkát a Csehországban (2001 óta) és Szlovákiában (2009 óta), az elmúlt években folyamatosan növekvő piaci részesedéssel. Az AGROTEC csoport Case IH márkával kapcsolatos szakértelme és professzionalizmusa a magyar leányvállalat fejlődését is támogatni fogja – írják.

A jelenlegi, nem kizárólagos Case IH importőr, az Agro-Békés Kft. most is érvényes importőri szerződéssel rendelkezik és továbbra is felelős a teljes Case IH-val kapcsolatos üzleti tevékenységért.