Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Dr. Bánáti Diána: Élelmiszerek jelölése - Általános rész
2.500 HUF
Budapest
Mađarska
Dijeljenje:
1
Cijena
2.500 HUF
Prijevod
Opis
Digitális kiadványA fogyasztók egészségének védelmét az élelmiszer-biztonságra vonatkozó jogszabályok alkalmazása és ellenőrzése biztosítja. Az élelmiszerek jelölésének célja, hogy a fogyasztók számára az élelmiszerek tulajdonságairól, összetételéről, a minőségmegőrzési időről, az adott élelmiszerben előforduló potenciálisan allergén anyagok jelenlétéről stb. megfelelő és elegendő információt szolgáltasson. Mivel egyre több olyan feldolgozott élelmiszer kerül forgalomba az Európai Unióban, amelyeket számos országban, különböző cégek állítanak elő, ezért fontos, hogy az élelmiszerek jelölése minden EU-tagállamban egységes legyen. Jelen kötetünk az élelmiszerek jelölésének általános alapelveit és szabályait tartalmazza. Az egyes élelmiszer csoportokra, egyes élelmiszeripari ágazatok által előállított élelmiszerekre – tej és tejtermékek, hús és húskészítmények, tojás, liszt, sütőipari termékek, gluténmentesség – vonatkozó speciális szabályokat tartalmazó kötet előkészítés alatt áll.