Az Altoterránál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy partnereink tapasztalatait, eredményeit folyamatosan nyomon kövessük. Kolléganőnk, Staub Olga január óta látogatja termelőinket, hogy felmérjük az őszi vetésekkel egymenetben kijuttatott LUMINO PRO® műtrágya hatékonyságát.

A termelői beszámolókat csokorba szedtük, és elérhetővé tettük az érdeklődők számára oldalunkon. Nagyon hálásak vagyunk azon gazdálkodóinknak, akik a nevüket adják termékeink kiváló minőségéhez. Weboldalunkon folyamatosan frissítjük a Termelői vélemények menüpont alatti beszámolókat.

Aszódi János, Fülöpjakab, 2023.02.14. Területein az őszi alapműtrágyázás során a LUMINO PRO® lett kijuttatva.

Aszódi János, Fülöpjakab, 2023.02.14. Területein az őszi alapműtrágyázás során a LUMINO PRO® lett kijuttatva – fotó: Altoterra Kft.

Juhász Imre, Városföld, 2023.01.19. Az ősz folyamán a búza, az árpa és a repce alá is LUMINO PRO®-t juttattak ki.

Juhász Imre, Városföld, 2023.01.19. Az ősz folyamán a búza, az árpa és a repce alá is LUMINO PRO®-t juttattak ki – fotó: Altoterra Kft.

LUMINO PRO® a növények tápanyag-utánpótlásában jelenleg a legkorszerűbb technológia

A LUMINO PRO® műtrágyák 100%-ban a talajban biológiailag lebomló polimerrel készülnek. A bennük található polimer 4 hónapig tartja a hatóanyagot a talajban. A bennük lévő negatív töltésű polimer megakadályozza a kijuttatott tápelemek lekötődését és a talajban lévő tápelemek feltáródását is segíti. Ennek köszönhetően a talaj pH-t és a talajszerkezetet is javítjuk.

A hagyományos NPK műtrágyák kijuttatásakor folyamatosan romlik a talajszerkezet, a talaj művelhetősége és a talajélet. A LUMINO PRO® kijuttatásakor javul a talaj művelhetősége és a talajélet. További előnye, hogy csökken a növények vízfelhasználása és energia-felhasználása is.

műtrágya

Forrás: Altoterra Kft.

A termékekkel kapcsolatos további információért, árajánlatért, keressen minket bizalommal.

Csáki Szilárd

+36 30 848 83 70

csakiszilard@altoterra.hu

www.altoterra.hu

Facebook: Altoterra

Instagram: @altoterrahungary

AltoTerra