A program dátuma:
1 hét
1 hónap
3 hónap
1 év
 • Robotfejési szeminárium Székesfehérváron

  2019. december 05.

  A H. Wilhelm Schaumann Állattakarmányozási Kft szeretettel várja az érdeklődőket a robotfejési szemináriumára, amelyen tapasztalt szakemberek segítségével a robotfejés témakörét tárgyalják meg különös hangsúllyal a gyakorlati vonatkozásokra.

 • Robotfejési szeminárium Hajdúböszörményen

  2019. december 05.

  A H. Wilhelm Schaumann Állattakarmányozási Kft szeretettel várja az érdeklődőket a robotfejési szemináriumára, amelyen tapasztalt szakemberek segítségével a robotfejés témakörét tárgyalják meg különös hangsúllyal a gyakorlati vonatkozásokra.

 • Kajszi Szakmai Nap 2019

  2019. december 14.

  A kezdő, illetve telepítést fontolgató kajszitermelőknek szóló előadások lesznek előtérben, akik komolyabban meg szeretnék ismerni e gyümölcsfajt.

 • Ag Leader SMS basic program kezdő oktatás Szolnokon

  2020. január 14.

  Igazi értékteremtés az adatok és információk alapján hozott megfelelő döntés során keletkezik. Aki növelni szeretné a hatékonyságát, annak sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnie azokra az adatokra, amik a szántóföldről származnak. Az Ag Leader SMS szoftvere pont segít az úton elindulni ebben a kérdésben.

 • AGROmashEXPO – 2020

  2020. január 22.

  A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye 2020-ban is várja az érdeklődőket.

 • Mi terem a neten? Agrármarketing-konferencia

  2020. január 23.

  Az Agroinform.hu idén is megrendezi a Mi terem a neten? agrármarketing konferenciát az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon.

 • PREGA AgRobot Show 2020

  2020. január 24.

  A PREGA AgRobot Show a februári PREGA Konferencia előzeteseként mutatja be a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit

 • PREGA 2020 – precíziós gazdálkodásról sallangok nélkül

  2020. február 18.

  Februárban újra itt a PREGA Konferencia és Kiállítás, ahol közvetlen stílusban, központi, exkluzív helyszínen tudjuk megvitatni a gazdálkodás fejlesztésének legizgalmasabb kérdéseit.

 • NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva

  2020. május 27.

  Negyedik alkalommal szervezi meg a NAK és a MEGFOSZ a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow nevű nagyszabású rendezvényét, idén megint a Fejér megyei Mezőfalván, ahonnan a rendezvény elindult.

 • Bábolnai Gazdanapok 2020

  2020. szeptember 10.

  A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok 2020-ban is megrendezi a Bábolnai Gazdanapokat.

 • Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia – Budapest

  2021. július 19.

  Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb mezőgazdasági szakterülete a high-tech megoldásokra épülő „precíziós gazdálkodás”. Ezért is óriási siker, hogy a terület legfontosabb európai, tudományos eseményének legközelebb Magyarország ad otthont – olyan új témákkal, mint a Big Data elemzése öntanuló szoftverekkel.

Videóajánló

[bezárás x]