A VST Zetor Private Ltd. indiai partnerével, a VST Tillers Tractors Ltd.-vel együttműködve új traktorcsaládot vezet be az indiai piacra. A traktortrió az innováció új korszakát nyitja meg.

A három modell, a VST Zetor 4211, a VST Zetor 4511 és a VST Zetor 5011 41 és 50 lóerő közötti teljesítményű. Robusztus motorjukkal és nagy teljesítményű VZmatic hidraulikkájukkal a traktorok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek nemcsak teljesítményüket növelik, hanem pontos irányítást és gyors reagálást tesznek lehetővé még a nagy igénybevételt jelentő feladatokban is.

Zetor

A Zetor lépése jelentős mérföldkő az indiai mezőgazdaság korszerűsítésében – forrás: Zetor

A traktorok sokoldalúsága kulcsfontosságú jellemző, különösen India változatos adottságú gazdaságaiban, amelyek különféle gazdálkodási igényekkel szembesülnek a föld előkészítésétől a betakarításig. A termelékenység és a hatékonyság növelése az egész országban stratégiai fontosságú, amit technológiai innovációkkal és az új traktorok teljesítményének javításával lehet elérni. A Zetor lépése ezért jelentős mérföldkő az indiai mezőgazdaság korszerűsítésében.

Forrás: Zetor