Esterházy-Szapáry grófi magtár

Eladó az Esterházy-Szapáry grófi magtár Bakonyszombathelyen! 
Kivett gazdasági épület, udvar; 1918 m2 területen.
Bruttó beépített területe: 500 m2; földszint + 2 emelet + tetőtér.
Nettó hasznosítható szintterület: 1700 m2!
Az ár bruttó, áfás. Azaz bruttóban is kevesebb, mint 15,3 ezer Ft/m2 a hasznos épületterület!
Áram- és vízbekötéssel rendelkezik; gáz, csatorna és hírközlés a telek előtt, az utcán.
Sokféle funkcióra használható, ritka lehetőség - szárnyaljon a fantáziája!

Orvosi magánklinika, járóbeteg-ellátás, egynapos sebészet

Eladó egy új építésű magánklinika teljes felszereléssel. Tovább funkcionálhat a meglévő orvosi engedélyekkel, vagy átalakítható több tevékenység kiszolgálására. Plazmaközpont, szálloda, öregotthon, egynapos sebészet, járóbeteg-ellátás, kozmetikai, szépség-, plasztikai sebészeti tevékenységekhez.

Történelmi borospince

Miskolc környékén kb. 800 m2 nagyságú történelmi borospince eladó. A pince az 1600-as években épült, és I. Rákóczi György tulajdonában volt. A pince előtere, illetve borháza kiépíthető, és a föld feletti részére is építhető akár kétszintes, tetőteres épület is.

Zalakaroson jelenleg is üzemelő, nívós hotel eladó

- 3 szint, összesen 1152 m2
- telek nagysága 4995 m2, bővítés lehetséges
- a szállodai rész 23 szobás, berendezett 1-2 ágyas szobákkal, apartmannal, zárt parkolóval, gondozott kerttel
- étterem, kávézó, wellnessrészleg
- termálvezeték a ház előtt, termálkút 50 m, rácsatlakozás lehetséges.

Panzió, lovascentrum, idősek otthona, meditációs központ

Kéleshalmon, az országos kéktúraútvonalán eladó egy 2015-ben épült, illetve egy kisebb részében felújított, 24 fő elhelyezésére alkalmas, eredetileg gyógyászati központnak készült ingatlan, gondozott kerttel, 1,5 ha területtel.

- 10 szoba, 8 fürdőszoba WC-vel + 5 WC, 5 konyha + egy főzőfülke és egy garzon lakórész, nagy nappali, ebédlő
- 400 m2 alapterületű melléképület, árammal, vízzel, műhely, garázs, istállók, nyitott szín, tárolók
- 140 m2-es fa tetőszerkezetű, földdel fedett "verem" tárolás céljára
- halastó, úszómedence, kutyafürdető
- vegyes tüzelésű kazán, padló- és radiátoros fűtés, négy öntöttvas kandalló
- fúrt kút, ipari áram, házi víztisztító, öntözőrendszer
- az utca felől végig zárt kerítés, a külterület felé szabad és romantikus kilátás, árvalányhajas, ősborókás homokbuckák
- gyümölcsfák, gyep, virágoskert, gyógynövények
Ön mit lát benne? Lovascentrum, panzió, idősek otthona, gyermektábor, meditációs központ?

Eladó kúriaépület Csépen

Csépen, az M1-es autópályától 10 kilométerre, jól megközelíthető helyen eladó 494 m2-es, igényesen kialakított toszkán jellegű kúria. Az épület 1928-ban épült, 2004-ben teljes felújításon, korszerűsítésen esett át.

A földszinti lakórészen recepció, üzemi konyha, közösségi lakótér és több fürdőszobás szoba is kialakításra került, a tervek szerint időskorúak otthonaként, szállás jellegű épületként hasznosítható. A tetőtérben 3 nagyobb közösségi tér is található, melynek igény szerinti beépítésére a tervek rendelkezésre állnak. Az épület részben alápincézett, riasztóval felszerelt, a központi fűtést gázkazán biztosítja, radiátor-hőleadókkal. A közel 6000 m2-es ősfás, parkosított kert tóval, kiépített sétánnyal szolgálja leendő lakóinak kényelmét. A szomszédos feketediós ingatlannal történő együttes vásárlás esetén kedvezményes árat ajánlunk!

Nyugat-Magyarország legnagyobb kavicsbányája, a Himod IV. bánya eladó

A Himod IV. bánya 10 km-re az M85-ös autópálya lehajtótól, 28 km re az osztrák-magyar határtól helyezkedik el.
A bányatelek területe: 101 hektár.
A bányában kitermelhető ásványvagyon mennyisége: 18,5 millió tonna.
Érvényes környezetvédelmi engedéllyel rendelkezik, mely 2037. november 31-ig érvényes.
A közvetlen mellette lévő bányából már 3,5 millió tonna kavics eladása történt meg 3 év alatt.
A bányászati jog ára: 2,9 millió euró.
A bányászati jog az ingatlanokkal együtt: 2,9 millió euró + 1,4 millió euró = 4,3 millió euró.
A bányászati jog áfamentes, az ingatlanokat plusz áfa terheli.

TK012363 Harsány, 60 hektáros magánbirtok

Kiknek ajánlom?

Olyan befektetőknek, akik biogazdaságot, szanatóriumot, gyógyközpontot, szállodát, golfpályát, gyermektábort, sport- és szabadidőközpontot, nemzetközi lovascentrumot álmodtak meg gyönyörű, érintetlen természeti környezetben.

A BÉKE SZIGETE! Háborítatlan paradicsom!

Mitől különleges? Az urbanizált, megerőszakolt természeti területekkel ellentétben itt fű, fa, bokor, virág oda nőtt és terebélyesedett, ahova a Jóisten teremtette, nem pedig az ember kénye-kedve.

Öt faja a tölgynek, erdei és feketefenyő, nyír, nyár, gyertyán, akác, vadalma, vadkörte, galagonya, vadrózsa, kökény, vadszeder, gombák sokasága, millió fű, virág alkot itt páratlan életközösséget, s ad otthont és menedéket a vadvilágnak. Köztük (a teljesség igénye nélkül) szarvasnak, dámnak, őznek, nyúlnak, vaddisznónak, rókának, borznak, mókusnak, nyestnek, nyusztnak. Szalonkának, fácánnak, vadkacsának, galambász és rétihéjának, hollónak, ölyvnek, rigóféléknek, fecskének, fekete és fehér gólyának. És számtalan énekes madárnak.

Többféle élőhely, klíma jellemzi a területet.

Itt a földnek, az erdei utaknak, a fáknak varázslatos gyógyító, nyugtató ereje van!

A területet hasonló energetikájú földek, erdők, rétek, tavak veszik körbe. Nem oázis... hanem oázis egy nagy oázisban.

Gingkobirtok eladó

Zalai dombság tetején 5,43 ha területen – gyönyörű kilátással az Alpokra – egyedi, Magyarország egyetlen ginkgobirtoka eladó. Termő gyümölcsök: rezisztens szőlő, húsos som, levendula, fekete dió.

A birtok a festői Zala megye egyik legmagasabb pontján, a Vergyálomi-hegyen terül el. A kilátás lélegzetelállító.

Kelet felé tiszta időben ellátni egészen a Balatonig. Nyugaton pedig szép időben látható az osztrák Alpok vonulata.

Vergyálom (vagy más néven: Várhalom) Zalaszentgrót városától mindössze néhány kilométerre terül el.

A birtokon található egy pince, 3 helyiséggel.

A Ginkgo Birtok teljesen az erdők között terül el. Nincs a környezetében vegyi anyagokat felhasználó gazdaság. Minden tiszta és "bio", így a birtok tökéletesen alkalmas biogazdálkodásra.

A lehetőségek birtoka:
A birtokban még sok lehetőség rejlik. Bővíthetők az egyes ültetvények. Ehhez ültettünk csemetéket is, amelyeket már csak át kell ültetni a kiszemelt helyre.

A közelben (1-2 km) van egy feldolgozó-felvásárló üzem, aminek az elérhetőségét megadjuk, így azt sem kell keresgélni.

Van pár hektárnyi szabad terület, így számos lehetőséget kínál a birtok, amit kiaknázva valódi kincsesbányává válhat ez a befektetés.

A birtokon 1,19 hektáros Ginkgo Biloba ültetvény van, ami - ismereteink szerint - a legnagyobb összefüggő ginkgoültetvény Magyarországon.

A birtokon jól eladható, népszerű, piacképes és éppen ezért értékes növényeket talál. A növények mind termő fázisban vannak, így tulajdonképpen egy kész helyzetbe fog belecsöppenni, amiből már csak el kell kezdenie kivenni a pénzt (persze némi munka után).

A birtok köré kerítést építettünk, így minimális a vadkár esélye. A birtok jelentős része így védett. Csak egy kisebb terület van, amelyet nem kerítettünk körbe.

A birtok legmagasabb pontjáról belátni az egész környéket. Jó időben látható a Balaton és az osztrák Alpok vonulata. Nagyszerű kilátót lehet építeni ide. A birtokon jelenleg is van egy 10 m magas fémtorony.

Egyszerűsíti az ügyletet, hogy a területnek egyetlen tulajdonosa van. A föld tehermentes, és nincsenek zavaró tényezők.

Többfunkciós föld alatti betonépület ELADÓ/KIADÓ

Budapesttől 50 km-re, a Börzsönyben eladó vagy kiadó egy különleges lehetőségeket rejtő, 2700 nm-es föld alatti, hatalmas betonépület, 7163 nm-es telken.

Turistaútvonalon, a Királyrétre vezető kisvasúttól 300 m-re található. A környéken rengeteg vendégház van. Mellette szintén eladó egy vendégháznak alkalmas épület.

Alkalmas lehet többek között tároló/raktár funkcióra, gombatermesztésre, paintballtermeknek, terményraktározásra, szabadulószobák kialakítására, 9 szobában több család elvonulására stb.

Vállalkozóknak: kiváló pince, garázs, összeszerelő vagy gyártó üzemnek, gombatermesztésre előkészítve, egyéb mezőgazdasági célra, de egy föld alatti szabadidőközpont kialakítására ism melyben van pl. paintball, szabadulószoba, bowling- vagy tekepálya stb., vagy házalapnak parkolóval, vagy akár túlélési technikák gyakorlására stb.

A telek külterületen, mezőgazdasági övezetben lévő major. Eladáskor nem kell kifüggesztés!

A pince 2012-ben épült (az elmaradt maja világvégére), 60 cm vastagságú vasbetonszerkezetből, dupla vas biztonsági ajtókkal, 4 bejárattal, hatalmas folyosókkal, szellőzőrendszerekkel beépítve. Megközelíthető nagyobb teherautóval is.

Több nagyméretű helyiség van, melyek különböző tevékenységekre alkalmasak. 9 szoba lett kialakítva, 2 db bútorozott, 80 nm-es konyha, 2 db orvosi szoba, fürdő, WC-helyiségek. Egyedi cserépkályhák a szobákban.

2 db 20 ezer literes vasúti tartály, üzemanyag/szennyvíz tárolására.
1 db 50 ezer literes tartály víz tárolására.
10 db új 5 m3 tartály.

Dunakeszi/váci lakás beszámítása lehetséges!

Nagybirtok horgásztóval, rendezvényszigettel, kivételes tartalékokkal

Családi birtok erdővel-mezővel, gondozásmentes horgásztóval, rajta rendezvények helyszínéül egy tágas szigettel. A háttérben vendégház, Makovecz-tervek alapján épült 10 szobás kúria, gazdasági épületek, raktárak, gépészet.

Eladásra kínáljuk a teljes birtokunkat, amely a maga nemében egyedülállónak számít, figyelembe véve a számtalan kihasználási lehetőségét.

A teljes, több bejárattal is rendelkező, körbekerített birtok 20 hektár. A horgásztó több mint 4 hektár, majdnem 6 méteres átlagmélységével, bőséges halállományával horgászversenyek és szóló horgászok remek kiszolgálójaként. Külön kijelölt partszakasz kutyaúsztatásra, fürdetésre. Hatalmas, 1 hektáros sziget a különböző rendezvények lebonyolítására, üzemelő büfével, 250 m2-es rendezvényteremmel, 300 m2-es fedett terasszal, liget jellegű környezetben, több évtizedes faállománnyal.

- A tó mellett kialakított közel egyhektáros sík terület sportrendezvényeknek, koncerteknek, fesztiváloknak, kiszolgáló technikával, felépítménnyel.
- A háttérben vendégház 12 szobával, vizesblokkokkal.
- Különálló családi ház a sportpályánál.
- Raktárak, műhelyek, kiszolgáló gazdasági épületek, mintegy 800 m2-en.
- Kétszintes, 400 m2-es, 10 szobás családi ház méretes terasszal, mellette iroda, garázs.

Miért válassza a mi birtokunkat az ingatlanbefektetéséhez?
A terület méretéből egyenesen következik a lehetőségek kiemelkedően széles tárháza!
A horgásztó jelenleg is önfenntartó.
Rendezvényhelyszínként számtalan lehetőség még kihasználatlan, a forgalom többszörözhető, a kapacitás bőséges!
A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen ekkora terület, ilyen adottságok és ilyen lehetőségek ritkán állnak össze egyetlen helyen, egy időben!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlan bejárását kérésére megszervezzük.

Tudtad, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába 3 db hirdetést ingyen adhatsz fel?