John Deere kombájn

A KITE Zrt.-nél nemcsak használt John Deere, hanem Claas, New Holland és Case márkából is válogathat. A közel 90 db-os elérhető kombájnkínálatban ládás (5 és 6 ládás kivitel) és rotoros kivitelűek egyaránt megtalálhatók.

2020. júniusában remek akció keretében a KITE-nél vásárolt, egyes használt kombájnok mellé most ajándék after-sales utalvány kaphat, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat a cégnél!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse a KITE gépértékesítőjét!mezőgazdasági gépSegítség a finanszírozásban az Ön igényeire szabva

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját leveszik az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk.

Új és használt gép vásárlásakor is lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.  John DeereA KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer-, és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a használt kombájn vásárlásakor akár a kombájn teljes vételárát terménnyel is kifizetni.

Az aktuális használt gépekért kattintson ide!