Kombájn, kamion és személyautó ütközött a 86-oson

Egy kombájn, egy kamion és egy személyautó karambolozott a 86-os úton. A baleset miatt áll a forgalom a főút jánossomorjai szakaszán - értesült a HavariaPress.

Hétfőn délelőtt történt a hármas karambol a főút Jánossomorja és Bősárkány közötti szakaszán, ahol - eddig tisztázatlan körülmények között - egymásnak ütközött egy kombájn, egy kamion és egy személyautó. A baleset során senki nem sérült meg, de a karambolozott járművek elfoglalják az utat. A műszaki mentés idejére lezárják az érintett szakaszt, a forgalom áll a főúton.

Legfrissebb traktorral kapcsolatos híreinket a címekre kattintva olvashatják!

Traktorral az oltár elé!

Belehalt az ütközésbe a traktoros

Traktorral akarta elgázolni a polgármestert

Felismerte a lopott traktort


Szalmabála nyomta halálra a híres zenészt

2010. szeptember 6., hétfő 18:45


Bizarr balesetben vesztette életét az Electric Light Orchestra alapító tagja, amikor egy elszabadult szalmabála rázuhant a kocsija tetejére.

Mike Edwards egész életét a furcsaságok lengték körül, és sajnos ez elmondható a haláláról is. Az Electric Light Orchestra csellósaként gyakran naranccsal, vagy grapefruittal játszott a hangszerén, és olyan jelmezekben állt színpadra, amik gyakran még a zenéről is elterelték a közönség figyelmét.

Élete utolsó pillanatában pedig egy szalmabála játszotta a gyilkos főszerepet. A több mint hárommázsás széna köteget egy magasban lévő legelőn lökte meg véletlenül egy traktor. A szalmahalom legurult a hegyoldalon, majd egy kisebb domb megdobta a levegőben, így óriási lendülettel zuhant rá Edwards mikrobuszának a tetejére. Az hatalmas bála azonnal halálra nyomta Mike-ot. Hatvankét évet élt a kiváló muzsikus.

Feltűnő száguldás: lopott traktor az M7-es autópályán